Obama promoveaza homosexualii.

Un trend care incepe sa deranjeze publicul din SUA este promovarea de catre Administratia Obama a homosexualilor in pozitii vizibile si cheie. Batator la ochi e desemnarea unui homosexual in pozitia de ministru al educatiei. Acesta se plimba prin toata America, pledand toleranta fata de homosexualitate in scolile publice americane (articol). (sursa AFR)
THE WASHINGTON TIMES afirmă că

„Scrupulele noastre nu pot fi folosite împotriva noastră atunci când preceptele morale tradiţionale, trebuie să fie apărate. Pur şi simplu, nivelul adânc a depravării implicate în acest subiect nu poate fi descrisă, fără a oferi câteva exemple pentru a ilustra conţinut inadecvat….
Kevin Jennings a fost director executiv al Gay, lesbiene şi Straight Education Network (GLSEN) de la fondarea sa în 1995 până în august 2008.
Sesiunile de conferinţe (sponsorizate de Jennings),din această săptămână, par să fi avut mai putin de a face cu promovarea toleranţei şi mai mult de a face cu ai invata pe copii cum să se angajeze în sex.”

În mod deschis Ministerul Educaţiei americane promovează imoralitatea în şcoli. Oare acestea să fie rezultatele politicii lui Obama??

Multe din momentele conferinţei organizate cu tinerii nu pot fi redate nici măcar într-un ziar de familie. De exemplul în unul din momente când se discuta despre sexul oral se punea întrebarea „Scuip sau înghit?Este nepoliticos?”. Aceasta în faţa unui public de 14 ani!!!

Iată un exemplu clasic al propagandei homosexualilor. Ei doresc legi pentru a învăţa copii noştri imoralitatea. Ei doresc acelaşi lucru şi în Moldova.
În una din momente, unul din prezentatorii acelei conferinţe prezenta cum să introducă mână lor în rectul partenerului de sex.
Apar două întrebări: de ce trebuie să învăţăm copii de 14 ani sexul?
Şi de ce se învaţă actele degradante acei copii care sunt departe de a se gândi la aşa ceva?
Oare prin aceasta nu se promovează imoralitatea în mod deschis??
Dacă creştinii din Moldova voi permite imoralilor să se manifeste  în acelaşi mod şi la noi în ţară –  atunci astfel de scene nu vor fi o raritate şi pentru noi.

#invatamant, #copii, #educatie, #homosexualitate, #imoralitate, #nedescriminare, #pericol, #politica, #pacat, #societate