George Muller – Biografia (rus)

George Müller (n. 27 septembrie, 1805 – d. 10 martie, 1898) – a avut grijă de 10.024 de orfani pe parcursul întregii vieți. A fost cunoscut ca o personalitate care a oferit educație copiilor pe care i-a îngrijit. A fost acuzat chiar că a oferit o educație peste norma normală educațională al acelei vremi. A instituționalizat 117 școli care au oferit educație creștină a peste 120.000 de copii, mulți dintre ei fiind orfani. (wikipedia)

Nu studia niciodata Biblia pentru altii. El studia doar pentru el insusi ca sa afle ce astepta Tatal lui ceresc de la el. A devenit atat de imbibat de adevarul lui Dumnezeu, incat atunci cnd vorbea despre Dumnezeu, ascultatorii lui isi aminteau de cuvintele Mantuitorului din Ioan 7/38, fiindca din el pareau sa curga „rauri de apa vie”. (stephanus.ro)

O viață cu multe urcușuri și coborâșuri a avut tânărul George până s-a hotărât pentru Domnul Isus. Vă invit să ascultați autobiografia lui în limba rusă. Dați clic pe video și ascultați toate cele 7 părți pe youtube.