Un cuplu de lesbiene și-au torturat copilul timp de 5 ani

Într-o știre este prezentată situația a două femei care au hotărât să formeze un cuplu, având un băiețel de 5 ani, au reușit să abuzeze de el în mod fizic.

Medicii legiști au mai descoperit și alte nereguli în „educarea” băiatului:

 • mai multe oase în diferite etape de vindecare. Ceea ce înseamnă că copilului i-au fost rupte/fracturate oasele si mai înainte, în mod repetat.
 • lovituri în burtă
 • legat cu scotch la gură
 • copilul suferea de subnutriție. Ceea ce înseamnă că nu era hrănit corespunzător.

Nu vreau să șochez prin această știre ci vreau să atrag atenția asupra repetiției acestui tip de știri.

 1.  stire apărută pe 09 octombrie 2009  – un tată gay și-a ucis fiica după 2 săptămâni după adopție. Fetița de 18 luni a fost maltrată timp de 7 luni și ucisă în urma rănilor la cap                     https://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-tata-gay-c-i-a-ucis-copilul-dupa-2-saptamani-de-la-adopc-ie.html
 2. știre apărută pe 11 iulie 2017 – Un copil de trei ani, omorât în bătaie de iubita lesbiană a mamei sale fiindcă a „îndrăznit” să bea lapte din cană. Lovit cu un baston în cap băiețelul a decedat la spital.
  https://www.activenews.ro/externe/Un-copil-de-trei-ani-omorat-in-bataie-de-iubita-lesbiana-a-mamei-sale-fiindca-a-„indraznit-srpăbea-lapte-din-cana-Abia-respira-si-ii-iesea-mancare-din-nas-144605
 3. știre apărută în 01 iulie 2013. un cuplu de homosexuali au înfiat un băiețel  și de 5 ani pentru a-l viola ani la rând. Copilul era violat de la 1 an.
  https://www.rt.com/news/pedophile-syndicate-russian-boy-481/
 4. știre apărută în 02 iunie 2016. Băiețel de 3 ani lovit în piept și ca urmare i s-a rupt inima, avea mîna și piciorul fracturate în momentul decesului. Crescut de un cuplu de lesbiene și omorât de acestea.
  https://www.activenews.ro/externe/Ce-pedeapsa-au-primit-doua-lesbiene-acuzate-ca-si-au-ucis-baietelul-de-2-ani-si-ca-au-abuzat-alti-doi-copii-primiti-in-plasament-133760
 5. știre apărută în 02 aprilie 2018. Un cuplu de lesbiene s-au sinucis împreună cu cei 6 copiii adoptați.
  https://www.wowbiz.ro/un-cuplu-de-lesbiene-s-a-sinucis-cele-doua-femei-si-au-omorat-si-cei-6-copii-pe-care-ii-adoptasera-18026342

Desigur că și în familiie heterosexuale se întâmplă astfel de lucruri sinistre și sunt și trebuie să fie la fel de condamnate.