Anunt!!! Mireasa bețivă, lacomă și cu 3 avorturi este gata de nuntă!!

20 Sep

Mireasa descrisă în titlul inspiră mai degrabă dezgust decât bucurie.
Cum ar trebui să se poarte o mireasă? Să conturăm portretul acestei mirese.
Ar trebui să aibă toate gândurile îndreptate spre mire. Cu gândul la mire – să fie fericită că a fost cerută în căsătorie de anume acel băiat! Cu mesaje pentru mire, să îl caute la telefon – să caute să vorbească cu el toată ziua, să îi audă vocea, să îl cunoască mai bine, să simtă acel fior de fiecare dată când discută cu el. Să își reamintească ziua când a fost cerută în căsătorie și să spună tuturor în detaliu, ce a simțit, ce a văzut, cât de unic și deosebit a fost momentul.
Mireasa e cu gândul la rochia albă, care simbolizează puritatea ei. Ea se păstrează curată până la nuntă – cu mintea și cu trupul.
Mireasa începe să se identifice cu mirele ei, să îl ajute în greutăți, să îi înțeleagă motivația din spatele faptelor căci în curând, oficial, vor fi o echipă. Fericirea e definitorie acestei perioade.
Însă am văzut odată o mireasă bețivă și lacomă, o mireasă pe al cărei chip nu se mai vede fericirea și așteptarea nunții. O mireasă care nu are ce spune, e mereu nemulțumită – de pregătirea nunții, de nuntași (care sunt și vor fi rudele ei). Își aruncă nemulțumirea ca toată lumea să nu o supere în ziua nunții. Scuipă aroganță și manipulează cu toții. Doar e mireasă.
Am mai văzut o mireasă care părea că e absorbită de discuția cu mirele ei, însă s-a aflat că îl înșeală cu altcineva. Are experiența unui avort sau două. E secretul ei, mirele nu știe, „iar ce nu știe nu poate să îi facă rău, nu?” întreabă ea nevinovată.
Am mai văzut o mireasă care în loc să se gândească la mire, se gândea doar la ea, ceea ce o caracteriza era lăcomia. Comportamentul, cuvintele parcă erau potrivite dar privirea o trăda. Curând, după nuntă, mirele va afla că în jurul ei se învârte tot universul, iar el e doar o parte din acest univers. Un mic și nesemnificativ obiect decorativ.
Astfel de mirese sunt unii creștini. Iată de ce: în primul rând toți creștinii sunt numiți Mireasa lui Hristos.

„ Şi eu am văzut coborându-se din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfântă, Noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei. Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie şi zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi Dumnezeu Însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apocalipsa 21:2-3)”

În al doilea rând , în Împărăția lui Dumnezeu nu vor ajunge nimeni care să cocheteze cu păcatul:

„ Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu?Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.
Şi aşa eraţi unii din voi! Dar aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi în Numele Domnului Isus Hristos şi prin Duhul Dumnezeului nostru.” (1 Corinteni 6:9-11)

Toți creștinii care se închină la idoli, comit adulter, sunt sodomiți, malahi, hoți, beții și lacomi nu sunt decât niște mirese bețive și curvare cu care nici Mirele, Hristos, nu dorește să aibă de-a face și nici nu au parte de Împărăția lui Dumnezeu.
Însă … dacă sunt spălați de păcate prin credința în Hristos, cred în Isus ca Domn și Mântuitor al vieții lor și preiau standardul de sfințenie a lui Dumnezeu – cu siguranță vor avea parte de moștenirea lui Dumnezeu la învierea de apoi.

Anunțuri

Un răspuns to “Anunt!!! Mireasa bețivă, lacomă și cu 3 avorturi este gata de nuntă!!”

  1. Ruxandra Octombrie 30, 2015 la 8:02 #

    Am ajuns intamplator pe aceasta pagina si sincer raman uimită intr un mod total negativ. Te intreb sincer: Tu esti in stare sa gândesti? Ca vad ca gândeste Biblia in locul tău. Din doua in doua vorbe zici ceva de Biblie. Da Biblia are invataturi bune cum ar fi sa nu minti sa nu înjuri sa nu furi sa nu inseli sa fii cinsit si bun la suflet etc. Dar iti reamintesc ca trăim în secolul 21 in care nu ajungi in iad daca te uiti la o femeie ptr ca arata bine si nici daca ai relatii sexuale inainte de căsătorie in cadrul unei relatii de iubire. Tu inca crezi ca abstinenta e solutia unei vieti normale probabil. Unde ai trait pana acum? Adica nivelul tau de înapoiere este incredibil. Ai o gândire ca acum 500 de ani. Si stiu ca n o sa realizezi ca nu e ok ptr ca e clar ca esti spălat pe creier de mic, dar din pacate oamenii ca tine, dar si alte genuri, duc tara in jos prin faptul ca sunt închisi la minte. Nu m ar mira sa gândesti ca femeile trebuie sa stea acasa la cratita si sa creasca copii :))). Nu esti departe. Tu nu stiai ca extremele nu sunt bune oricare ar fi ele? Tot ce faci, faci dupa o carte omule, dupa o carte. Zici ca esti robot :))). Tu nu esti rational, tu esti fanatic. Pe bune, pana si preotii din ziua de azi sunt mai destupati la minte. Stii cum esti tu? Ca un sclav. Asculta tot ce ii spune stăpânul lui, in cazul acesta Dumnezeu. Fiinta supranaturală sau nu care nu se stie daca exista (NU exista nici macar o dovada STIINTIFICĂ care sa demonstreze existenta lui). Nu spun ca exista, dar nici ca nu exista. Poti sa crezi, poti sa nu. Dar nu exista nici o dovada clara incontestabilă. In alta ordine de idei, spui in legatura cu diverse subiecte niste porcarii imense pentru care nu exista dovezi. Dovezile sunt in capul tau. Unele chestii despre care scrii ca fiind dovezi sunt MITURI DEMONSTRATE, dar probabil ptr ca un alt înapoiat scrie despre el crezi ca e dovada. Altfel scuza ma, nu mi pot explica. Tu esti un om incapabil de a a fi obiectiv ptr ca tu asculti doar ceea ce vrei sa auzi si citesti doar ceea vrei sa vezi. Si colac peste pupăză nici macar un crestin bun nu esti. Esti un arogant si un suflet rau, care crede că le stie pe toate. Crede ma ca eu sunt un om de 10 ori mai bun ca tine, mai inimos, mai empatic, mai săritor. Cine te crezi sa i judeci pe altii? Dumnezeu? Cand tu nici macar nu esti in stare sa gândesti LOGIC. Mi e mila de tine intr un fel ptr ca ai nevoie de ajutor. Dar in acelasi timp nu mi e ptr ca nu esti in stare sa vezi ca ai nevoie de ajutor, ba mai ai si o atitudine de atotsiutor. Sper sa l regasesti pe Dumnezeu intr o zi, pentru ca momentan esti departe de a atinge acest lucru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: