Ziua 2/100 – marea amânare!!

Astăzi a fost o mare luptă cu agenda. Am observat că atunci când nu ofer timp planificării nu reușesc nimic. În această zi, însă nu am putut să fac chiar totul ce am planificat.
Am o datorie, și datoriile aglomerează – am datorie la sport și la engleză. Mâine dimineața îmi scriu cele 12!!! cuvinte ce trebuie să le învăț, iar drept dovadă le voi publica în articol – poate să mă verifice oricine, vă provoc.
indexMarea descoperire a fost că timpul petrecut în microbuze poate fi mult mai productiv dacă citești o carte, astăzi am aflat ceva nou despre planificarea timpului – ceva la care nici nu mă gândeam – cum să eviți ședințele plictisitoare și cum să nu organizezi astfel de ședințe.
Din Biblie am avut ocazia să mai trec prin textele care vorbesc despre diaconi, slujitori în Biserică – am realizat că aceștia erau aleși de către biserică, deși standardele le alegea conducerea bisericii. Cred că membrii Bisericii se cunosc destul de bine și ei aleg cine să fie în anumite slujbe. Foarte interesant este că atunci când prima Biserică a propus să se aleagă 7 diaconi – Biserica foarte repede a găsit candidaturile. Standarde înalte au fost puse pentru slujitori, însă Biserica a avut membrii demni de o responsabilitate.
Un lucru care nu l-am realizat astăzi este faptul că nu am învățat să dansez vals. Am cel mai bun dansator lângă mine însă astăzi timpul nu ne-a permis.
Tot astăzi am hotărât să finisez două proiecte – primul ține de tabăra de fizică din această vară. Mâine revin cu detalii.
Este o provocare să trăiești!!
Pe mâine.