O reacţie la un articol de pe vox.publika.md

Azi am citit un articol întitulat Atenție! Ne paște HomoBregaCrația , şi am postat un comentariu la acest articol, iată comentariu mai jos:

Homosexualitatea este un mod de viaţă imoral, este un mod de viaţă desfrânat.
De ce?
Din mai multe motive:

1. În cazurile de pedofilie, homosexualii (care sunt şi pedofili) se fac vinovaţi de aproape 47% din cazuri, iar numărul lor abia dacă ajunge la 1% din populaţie, Deci unei grupări mici îi revine un număr mare de crime.

2. Sfidează morala publică.
Ţările care au acceptat paradele gay – sunt martore la nişte manifestări urâte, în care persoane mature sunt îmbrăcate sumar, au un comportament indecent. Recent, acest an – apărătorii homosexualilor au organizat un flash-mob în care se sărutau bărbaţi cu bărbaţi, femei cu femei în public.
Se încalcă flagrant dreptul cetăţenilor de a-şi creşte copii cu principii sănătoase, se încalcă constituţia şi libera exprimare a celor care nu sunt de/acord cu acest mod de viaţă.

3. Limbajul homosexualilor este unul ofensator la adresa celor care nu le împărătăşteşte modul de viaţă.
Vedeţi ce scrie Igor (dacă nu homosexual, atunci are limbajul acestora) numeşte pe cei ce apără bunele moravuri ”troglodiţi”.

Cu regret constat că unii judecători încalcă dreptul unei naţiuni în favoarea unui individ ce promovează imoralitatea, apărând-o de critică.Ruşine.

Anunțuri