Curbet Alexandru

Noiembrie 24, 2011

O reacţie la un articol de pe vox.publika.md

Filed under: meditaţii — Alexandru Curbet @ 11:21

Azi am citit un articol întitulat Atenție! Ne paște HomoBregaCrația , şi am postat un comentariu la acest articol, iată comentariu mai jos:

Homosexualitatea este un mod de viaţă imoral, este un mod de viaţă desfrânat.
De ce?
Din mai multe motive:

1. În cazurile de pedofilie, homosexualii (care sunt şi pedofili) se fac vinovaţi de aproape 47% din cazuri, iar numărul lor abia dacă ajunge la 1% din populaţie, Deci unei grupări mici îi revine un număr mare de crime.

2. Sfidează morala publică.
Ţările care au acceptat paradele gay – sunt martore la nişte manifestări urâte, în care persoane mature sunt îmbrăcate sumar, au un comportament indecent. Recent, acest an – apărătorii homosexualilor au organizat un flash-mob în care se sărutau bărbaţi cu bărbaţi, femei cu femei în public.
Se încalcă flagrant dreptul cetăţenilor de a-şi creşte copii cu principii sănătoase, se încalcă constituţia şi libera exprimare a celor care nu sunt de/acord cu acest mod de viaţă.

3. Limbajul homosexualilor este unul ofensator la adresa celor care nu le împărătăşteşte modul de viaţă.
Vedeţi ce scrie Igor (dacă nu homosexual, atunci are limbajul acestora) numeşte pe cei ce apără bunele moravuri ”troglodiţi”.

Cu regret constat că unii judecători încalcă dreptul unei naţiuni în favoarea unui individ ce promovează imoralitatea, apărând-o de critică.Ruşine.

Anunțuri

2 comentarii »

 1. Exista o anecdota despre homosexualitate cu destul adevar in ea: Pe un aeroport un tip se imbarcheaza in graba vrand sa plece definitiv cat mai departe de tara. Vamesii il intreaba de ce pleaca: „Din cauza homosexualitatii!” raspunde acesta. „Pai de ce ca acum e voie sa fi homosexual!”ii raspund vamesii. „Exact!”zice omul.”Pe timpul nazistilor erai omorat pentru asa ceva! Pe timpul comunistilor ajungeai la inchisoare. Acum e voie, dar ma gandesc ca in curand s-ar putea sa fie obligatoriu!”
  Li se face acestor oameni o discriminare pozitiva incurajand astfel de practici. Inca nu e obligatoriu, dar intr-o lume nebuna si dominata de voia lui Anticrist nu te poate mira nici un „edict” , mai ales in vestul Europei, in favoarea acestor oameni, la fel cum exista discriminari pozitive cu privire la alte religii precum islamismul, hinduismul si altele in defavoarea crestinismului. Orice critica este taxata si poate duce la pierderea locului de munca sau la marginalizarea celor ce au curajul de a cere reintoarcerea la valorile crestine si ale familiei…

  Apreciază

  Comentariu de mihaip3000 — Noiembrie 24, 2011 @ 17:06

 2. Ce vrea omul ,in general pe acest pamant al umbrelor? Islamismul e rau -spun crestinii Crestinismul e rau spu n islamistii…Curente, secte, organizatii -Toti spun ca ei is buni si altii is rai…Si mai rau – ies lala lupta cu „necredinciosii”,mai ales ca azi au sisteme bune de comunicare. Si nimeni,nimeni, Doamne n-am vazut sa faca ca tine- „Ridicate ,si mai mult sa nu faci asa ceva ” Cum va ve-ti iubi aproapele vostru,ca pe voi insu-ti- nu stiu…Una va spun-n-s din cei ce-i prigoniti,dar nici nu pun in prigoana lor,daca vrem cu adevarat sa realizam ceva mai sus decat a atrage populatia in jocuri …

  Apreciază

  Comentariu de Magdalena -azi — Noiembrie 25, 2011 @ 7:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: