Minciuni de-ale homosexualilor „Suntem 90 de mii de homosexuali”

Într-un articol de pe jurnal.md se citează afirmaţia organizaţiei Gender-DocM care afirmă că homosexualii sunt în număr de 90.000!! în Moldova.

„Potrivit unor statistici, în Republica Moldova sunt circa 90 de mii de persoane homosexuale.”

De ce le trebuie să mintă aşa de mult imoralilor? Pentru ca să spună că sunt mulţi şi un grup aşa de mare trebuie să fie protejat de lege (o lege care nici nu este necesară).
În realitatea dacă se strâng o sută-două , mai mult nu.

Imoralii totdeauna au fost obraznici.
Cartea Geneza redă un caz , cetăţile Sodoma şi Gomora , în care homosexualii au vrut să violeze doi bărbaţi fără să-i întrebe pe aceştea.

„Dar nu se culcaseră încă, şi oamenii din cetate, bărbaţii din Sodoma, tineri şi bătrâni, au înconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colţurile.
Au chemat pe Lot şi i-au zis: „Unde sunt oamenii care au intrat la tine în noaptea aceasta? Scoate-i afară la noi, ca să ne împreunăm cu ei.”
Lot a ieşit afară la ei, la uşă, a încuiat uşa după el şi a zis: „Fraţilor, vă rog, nu faceţi o asemenea răutate! Iată că am două fete care nu ştiu de bărbat; am să vi le aduc afară şi le veţi face ce vă va plăcea. Numai nu faceţi nimic acestor oameni, fiindcă au venit sub umbra acoperişului casei mele.”
Ei au strigat: „Pleacă!” Şi au zis: „Omul acesta a venit să locuiască aici ca un străin, şi acum vrea să facă pe judecătorul. Ei bine, o să-ţi facem mai rău decât lor.” Şi, împingând pe Lot cu sila, s-au apropiat să spargă uşa.” (Geneza 19:4-9)

Numărul de 90.000 este foarte mare – aproape populaţia a 2 raioane din republică!!
Tu ce părere ai ?