Protest paşnic PE 10 MARTIE în faţa Palatului Republicii pentru a sensibiliza parlamentarii să nu voteze priectul de lege Nediscriminare

Dragi prieteni: Pe 17 februarie 2011, Guvernul a adoptat legea anti-discriminare care include la criteriile de discriminare si sintagma ambigua de “orientare sexuala”. Aceasta sintagma a fost formulata si introdusa de miscarea homosexuala si este folosita cu scopul manipularii opiniei publice. Cand zic orientare sexuala ei se refera la homosexualitate, lesbianism, pedofilie, zoofilie si o lista care cuprinde toate perversiunile si deviatiile sexuale. Legea anti-discriminare introduce pentru prima data in legislatia Moldovei criteriul de “orientare sexuala”. Asemeni unei seminte, legea aceasta fiind semanata in tara noastra va aduce dupa sine roade otravite cum sunt casatoriile gay, adoptia copiilor de catre cuplurile gay, parade gay (in Los-Angeles la ultima parada, homosexualii faceau sex oral unul cu altul in public), indoctrinarea cu propaganda homosexuala incepand cu copiii de la gradinita si terminand cu universitatile. Acestea sunt doar c ateva din multele si gravele consecinte pe care le va aduce natiunii noastre adoptarea acestei legi.

De aceea, joi, 10 martie, la ora 9.30, Alianta pentru Salvarea Familiei va invita la un miting in fata Palatului Republicii (str. Maria Cebotari 16, intersectia strazilor Bucuresti si M. Cebotari) in vederea sensibilizarii parlamentarilor despre pericolele adoptarii legii anti-discriminare. In cadrul mitingului veti fi invitati sa semnati o petitie privind respingerea proiectului de lege anti-discriminare, de aceea va rugam sa aveti asupra dvs. un act de identitate. Va rugam, de asemenea, sa invitati cat mai multi oameni la acest miting.