Mâine pe data de 9 martie în Moldova se anunţă post

Prin adoptarea legii anti-discriminare la 17 februarie 2011, Guvernul tarii noastre a expus natiunea la un pericol fara precedent pentru ca aceasta lege este un atac direct si grav la institutia familiei si la moralitatea si libertatea cetatenilor. In dorinta de integrare in Uniunea Europeana, Guvernul a fost gata sa sacrifice familiile noastre si viitorul copiilor nostri. Este de datoria noastra sa-i oprim pe deputatii din Parlament pe care i-am ales si sa nu le ingaduim sa accepte distrugerea familiilor si vinderea copiilor nostri cu pretul calatoriei fara vize in Europa.

Suntem deplin convinsi ca aceasta lege este un atac direct al fortelor intunericului asupra natiunii noastre. De aceea, Alianta pentru Salvarea Familiilor din Moldova cheama toti cetatenii, indiferent de biserica sau confesiune, sa se uneasca intr-un post negru comun in data de 9 martie. Sa ne marturisim pacatele, sa plangem si sa strigam la Dumnezeu cerand in rugaciuni urmatoarele:

• Sa trezeasca Dumnezeu mintea sanatoasa a politicienilor asa ca ei sa constientizeze gravitatea pericolului la care este expusa tara prin aceasta lege si sa voteze pentru respingerea ei odata pentru totdeauna.
• Sa realizeze pericolul fiecare parinte din tara, fiecare profesor, fiecare adult si sa vina la 10 martie in fata Parlamentului ca sa ceara respingerea legii anti-discriminare.
• Societatea civila, bisericile, organizatiile, cetatenii toti sa le comunice altora despre pericol si tot poporul sa se uneasca ca un singur om pentru a opri acest pericol.
Rugam pe fiecare cetatean care ajunge sa auda despre acest post sa comunice tuturor oamenilor pe care ii cunoaste. Aduceti la cunostinta preotului sau pastorului bisericii pe care o frecventati ca sa poata anunta intreaga biserica. Telefonati rudelor din tara si de peste hotare. Anuntati pe toti oamenii a caror adrese de email le aveti. Scrieti pe Facebook, Odnoklasniki, Twitter si in orice alta retea de socializare. Scrieti pe blogul personal daca aveti unul si anuntati acest eveniment deosebit de important.

Confirmati participarea dvs. la acest post printr-un comentariu scurt la acest mesaj sau prin aderare la pagina de Facebook a Aliantei pentru Salvarea Familiilor.

Specificam ca a posti cu POST NEGRU implica a nu consuma in aceasta zi nici un fel de mancare si bautura. De asemenea, postul este placut si primit inaintea lui Dumnezeu doar atunci cand ne marturisim pacatele de care ne-am facut vinovati. De aceea, grabiti-va sa va impacati cu cei carora le-ati gresit, sa va cereti iertare, sa ne marturisim pacatele si sa ne pocaim.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!