Joi , 10 martie , Miting paşnic a Alianţei pentru Salvarea Familei.

La 17 februarie 2011 Guvernul a adoptat legea anti-discriminare care include la criteriile de discriminare şi sintagma ambigue de “orientare sexuală”. Această sintagmă a fost formulată şi introdusă de mişcarea homosexuală şi este folosită cu scopul manipulării opiniei publice. Când zic orientare sexuală ei se referă la homosexualitate, lesbianism, pedofilie, zoofilie şi o listă care cuprinde toate perversiunile şi devierile sexuale. Legea anti-discriminare introduce pentru prima dată în legislaţia Moldovei criteriul de “orientare sexuală”. Asemeni unei seminţe, legea aceasta fiind semănată în ţara noastră va aduce după sine roade otrăvite cum sunt căsătoriile gay, adopţia copiilor de către cuplurile gay, parade gay (în Los-Angeles la ultima paradă homosexualii făceau sex oral unul cu altul în public), îndoctrinarea cu propagandă homosexuală începând cu copiii de la grădiniţă şi terminând cu universităţile. Acestea sunt doar câteva din multele şi gravele consecinţe pe care le va aduce naţiunii noastre adoptarea acestei legi.

De aceea, Joi, 10 Martie, la ora 9.30 Alianţa pentru Salvarea Familiei vă invită la un miting paşnic în faţa Palatului Republicii (str. Maria Cebotari 16, intersecţia străzilor Bucureşti şi M. Cebotari) în vederea sensibilizării parlamentarilor despre pericolele adoptării legii anti-discriminare.

În cadrul mitingului veţi fi invitaţi să semnaţi o petiţie privind respingerea proiectului de lege anti-discriminare, de-aceea vă rugăm să aveţi asupra d-stră un act de identitate.

Vă rugăm, de-asemenea, să invitaţi cât mai mulţi oameni la acest miting.

Pentru organizarea acestei acţiuni este nevoie în mod de urgenţă de suma de 30.000 lei. Vă rugăm să contribuiţi cu donaţiile Dvs. care pot fi trimise prin contul Asociaţiei Obşteşti “Pentru Familie” a cărei rechizite sunt următoarele:

Asociatia Obsteasca “Pentru Familie”
Cod Fiscal: 42969011
Adresa juridica: str. Barbu Lautaru 28/1, mun. Chisinau
Banca Comerciala “Eximbank-Gruppo Veneto Banca” SA, filiala nr.20
BIC: EXMMMD22477
Cont lei     225139457
Cont USD 225188206
Cont Euro 225188206
Pentru platile in Euro indicati:
Banca intermediara: COMMERZBANK AG, FRANKFURT AM MAIN, GERMANY, SWIFT CODE:   COBA DE FF
Banca beneficiara:  JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”, CHISINAU, MOLDOVA, SWIFT CODE:   EXMM MD 22
Beneficiarul:   Asociatia Obsteasca “Pentru Familie”

Cei, care doresc să susţină financiar această acţiune, sunt rugaţi să contacteze pe preşedintele Comitetului Organizatoric, Marian Vitalie.

Anunţăm, de-asemenea, că Miercuri 9 Martie este proclamată zi naţională de post şi rugăciune pentru salvarea naţiunii de la marele pericol la care este expusă acum.

Rugăm să confirmaţi participarea la miting printr-un comentariu scurt la acest articol.

Abonaţi-vă la pagina de pe Facebook a Alianţei pentru Salvarea Familiilor din Moldova ca să fiţi anunţaţi la timp despre acţiunile care urmează să fie organizate.

Vă rugăm să anunţaţi această acţiune şi să invitaţi pe toţi oamenii pe care îi cunoaşteţi. Scrieţi pe Facebook, Twitter, Odnoklasniki şi toate celelalte reţele de socializare, telefonaţi, scrie-ţi email, faceţi tot ce puteţi pentru a aduce la cunoştinţa tuturor despre importanţa prezenţei la această acţiune.

http://www.moldovacrestina.net/evenimente/miting-alianta-salvarea-familiei-10-martie-2011/