Replica Bisericilor Evanghelice la filmul JurnalTV „Pericolul sectelor”

24 Ian

Acest film este replica la „Pericolul sectelor religioase” realizat de Jurnla Tv. Filmul reailzat de Jurnal Tv este unul de propagandă religioasă şi nu poate fi numit documentar.

Anunțuri

4 răspunsuri to “Replica Bisericilor Evanghelice la filmul JurnalTV „Pericolul sectelor””

 1. magda Iunie 28, 2011 la 14:36 #

  Credinta ortodoxa este calea cea dreapta. Pacat ca nu respectam intru totul invatatura ortodoxa. Restul e erezie. Rugati-va la Dzeu sa va deschida ochii, nu va jucati cu sufletele voastre si nu lasati pe altii sa se joace cu ele. E vorba de sufletul vostru, de modul in care ne vom petrece vesnicia dupa ce vom muri. Nu va lasati amagiti si nici cumparati. Unii nu trec la aceste erezii pt bunuri materiale dar altii stiti bine ca da. Nu va vindeti sufletele pt avantaje materiale. Mai bine sa fii sarac decat sa-ti vinzi sufletul.

 2. Curbet Alexandru Iulie 7, 2011 la 18:10 #

  Dragă Magda, singura credinţă adevărată este cea în Domnul Isus. Nici o biserică din lume nu poate spune că e singura biserică adevărată şi să spună că celelalte sunt erezii. Aceste afirmaţii pot fi doar din partea unei secte.

 3. ortodox Iulie 28, 2011 la 22:45 #

  @ curbet alexandru:
  baiatule, habar nu ai ce este aceea o secta. citeste in dex. sectari sunteti voi, cei rupti din biserica adevarata. SINGURA BISERICA ADEVARATA ESTE CEA ORTODOXA!!!! hristos a spus: VOI ZIDI BISEIRICA MEA (Matei 16, 18), nu BISERICILE mele. deci biserica nu poate fi decat numai una. care este cea adevarata? cea care vine neintrerupt de la Hristos, adica cea ortodoxa. biserica nu putea disparea in timp si sa reapara odata cu voi, sectarii, intrucat zicea Domnul ca portile iadului nu o vor birui. deci, ce tot spui tu prostii acolo? habar nu ai, sectar indoctrinat ce esti! zicea un parinte despre voi, sectarii, ca mergeti in iad cu biblia in mana. prefer sa fiu un ortodox pacatos, dar sincer in fata lui Dumnezeu, decat un sectar care il ponegreste prin invataturi gresite!!!

 4. Alexandru Curbet August 2, 2011 la 10:30 #

  Dragă ortodox,
  sectă este acea organizaţie care nu ţine cont de Sfintele Scripturi ci de alte scrieri (care contravin Bibliei).
  Limbajul tău arată credinţa ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: