Girafa dă lecţii de creaţie

12 Ian

Structura gâtului girafei (care poate ajunge până la 2m) pune în dificulatate evoluţioniştii – ei nu pot explica cum o vietate cu gât mic a ajuns să evoluţioneze într-o fiinţă cu gât mare.
Ipoteza că girafa se hrănea cu frunzele copacilor la înălţimile la care alte animale nu ajung este nesigură , iată şi motivul:

1Girafele din Africa de sud , într-adevăr,se hrănesc cu frunzele copacilor, însă girafele din celelalte ţări – nu fac acest lucru chiar dacă mâncare nu este suficientă.

2. Al doilea motiv ar fi ca girafele femele prefera doar pe masculii cu gatul lung. Insa nu se observa vre-o diferenta dintre masculi sau femele dupa lungimea gatului – caci lungimea gatului este proportionala cu inaltimea fiecarei girafe.

Rob Simmons si Res Altwegg de la Universitatea din Cape Town afirma ca nu este nici o dovada ca girafele au gatul lung din motiv ca se hraneau cu frunzele de pe copaci sau ca ar fi selective in perioada de imperechere (adica – femelele ar alege partenerii cu gaturile lungi).

Inca o problema este inima acestor animale care trebuie sa pompeze sange la 2m inaltime spre cap.

Biblia spune ca toate animale au fost create dupa soiul lor :

„Dumnezeu a zis: „Să dea pământul vieţuitoare după soiul lor, vite, târâtoare şi fiare pământeşti, după soiul lor.” Şi aşa a fost. Dumnezeu a făcut fiarele pământului după soiul lor, vitele după soiul lor şi toate târâtoarele pământului după soiul lor. Dumnezeu a văzut că erau bune. „(Geneza 1:24-25)

Ca sa afirmi ca girafa a evoluat fiindca isi alungea gatul si pentru ca le lupta cu ajutorul gaturilor – nu este suficient.
Pentru ca girafa sa evoluteze trebuie sa aiba loc modificari la nivel genetic, ceea ce implica mult mai multe modificari decat lungimea gatului – trebuie sa apara si un sistem sanguin sofisticat .

Anunțuri

Un răspuns to “Girafa dă lecţii de creaţie”

  1. popateapa Ianuarie 12, 2011 la 20:40 #

    Girafa ca girafa,dar pe noi cine ne ajuta?http://popateapa.wordpress.com/2011/01/12/a-inceput-sfartitul-urgiei-basisto-pdl-iste/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: