Este Obama creştin? sau De ce trebuie să ştim principiile liderilor?

Exact ca şi în cazul preşedintelui Clinton, poporul american a arătat că îşi doreşte un preşedinte cu valori (nu doar să le ştie ci să şi le trăiască ). Consider că este corect ca poporul să aleagă conducătorul ţării după principiile care le are.
Deşi în cazul lui Clinton poporul , în marea majoritate , s-a arătat indignat – în cazul lui Obama,au cel puţin , mari rezerve.
Spusele preşedintelui american par a arăta că el este creştin.

„De asemenea cred ca este foarte important pentru noi ca fiinte umane sa intelegem ca Iisus Hristos a murit pentru pacatele noastre, sa intelegem faptul ca suntem pacatosi, ca suntem expusi la greseli si ca ne obtinem mantuirea numai prin harul lui Dumnezeu”

Faptele lui însă nu par să confirme acest lucru :

  • un episcop anglican homosexual, Gene Robinson,a deschis ceremonia de învestitură a preşedintelui american ales (deşi Sfânta Scriptură condamnă homosexualitatea).
  • a semnat decretul care abrogă interdicţia impusă tuturor organizaţiilor nonguvernamentale beneficiare de finanţarea statului american de a practica avortul sau de a dispensa servicii vizând întreruperea sarcinii în afara SUA.

–  afost  adoptat un proiect de lege impotriva “incitarii la ura”, care pedepseste cu pedeapse sporite infractiunile legate de orientarea sexuala a victimei, inclusiv a pedofililor. Proiectul de lege include pedofilia in definitia “orientarii sexuale”. La nivel practic, un parinte care isi apara prin forta copilul de atacul unui pedofil poate fi pedepsit pentru agresiune impotriva unui “minoritar sexual”.

-Administratia Obama a emis o ordonanta privind emiterea de pasapoarte SUA pentru homosexualii casatoriti.

  • CDO (Consiliul Drepturilor Omului al Natiunilor)a supus la vot o rezolutie propusa de Rusia pentru o conferinta internationala privind drepturile omului vazute din perspectiva valorilor traditionale si universale ale umanitatii. Administratia Obama si UE s-au opus rezolutiei.

decretul prin care se instituie starea de urgenta sanitara in SUA, va imparti cetatenii americani pe mai multe categorii, astfel incat batranii si cei cu dizabilitati nu vor primi ingrijire medicala in cazul contactarii gripei porcine.

Administratia Obama incepe sa faca front comun cu tarile musulmane si grupurile homosexuale de la ONU pentru restrangerea libertatii religioase. In principiu, e vorba de subminarea dreptului de exprimare religioasa libera pe probleme de homosexualitate sau critica religiei islamice.

28 mai, presedintele Obama a emis o declaratie in care proclama luna iunie drept luna mandriei homosexuale.

Iată ce spune Epistola lui Iacov:

„Dar va zice cineva: „Tu ai credinţa, şi eu am faptele. Arată-mi credinţa ta fără fapte, şi eu îţi voi arăta credinţa mea din faptele mele.”” (Iacov 2:18)

E cazul în care putem afirma că credinţa unui om se vede în faptele lui. Iată de ce orice popor trebuie să fie atent la ceea ce face un lider, mai mult decât la ceea ce spune.
Un conducător cu principii dubioase va pregăti terenul pentru legi dubioase şi va obliga poporul (care l-a ales) să fie martor la aceată paradă a imoralităţii.
Care este opinia ta?

#barak-obama, #imoralitate, #lider, #politica, #popor