Curbet Alexandru

Decembrie 11, 2010

Ted Turner, fondatorul CNN, cere de la alţii ceea ce singur nu respectă

Filed under: familie, politică — Alexandru Curbet @ 8:54

Ted Turner, fondatorul CNN, se grăbeşte: înainte ca numărul celor care tratează “încălzirea globală” drept ceea ce este, adică o escrocherie de mari proporţii, să atingă masa critică, el îndeamnă statele lumii să aplice politica “o familie = un copil” la nivel mondial pentru a opri “schimbările climatice”. Lăudând cele trei decenii şi jumătate de experiment demografic al regimului chinez, Turner ne spune că “dacă va fi să existăm ca specie pentru încă 5000 de ani, cu siguranţă că nu o putem face cu şapte miliarde de oameni” şi cere un sistem de penalităţi şi taxe pentru cei care fac mai mulţi copii.

Deşi n-o spune direct, laudele aduse de Turner Chinei pentru limitarea creşterii demografice înseamnă şi acceptarea fenomenelor “colaterale”. Nişte “fleacuri”:

-amenzi uriaşe,
-detenţie fără judecată şi
-avort forţat sau infanticidul nou-născuţilor.

Pe lângă acestea, oricine a studiat cât de puţin fenomenul ştie că efectele restricţiilor aplicate începând cu 1973 sunt cel puţin îngrijorătoare:
-îmbătrânirea populaţiei şi
-un “minus” de 40 de milioane de femei ca efect al alegerii chinezilor obligaţi la un singur copil de a avea băiat şi nu fată (avort selectiv pe criteriu de sex al copilului – “genocidul fetelor”, fenomen foarte întâlnit şi în India).

Epoca “drepturilor omului” se pare, aşadar, că se apropie şi ea de sfârşit, căci situaţia, nu-i aşa, impune măsuri de urgenţă!

Oricum, impresia noastră este că “reducerea populaţiei” este aplicată doar

Margaret Sanger

„prostimii”, nu şi elitelor care o promovează: Ted Turner, de exemplu, are el însuşi cinci copii! El şi ceilalţi propagandişti ai controlului populaţiei – Bill Gates, Warren Buffet, Prinţul consort Philip, Prinţul Charles al Marii Britanii etc. – sunt, toţi, oameni “cu stare” şi probabil s-ar supăra foarte tare dacă li s-ar cere să se atingă de propria lor stirpe. De altfel, înaintaşa lor Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood (vezi aici) îi numea pe săraci “deşeuri umane”, deci au de la cine să se inspire.

Detalii despre apelul lui Turner în articolul lui Stephen Mosher, directorul Population Research Institute. (http://www.culturavietii.ro/)

sursa.Buletin AFR

Anunțuri

2 comentarii »

 1. Se ingrijoreaza de parca ei ar furniza mincare tuturor oamenilror de pe Terra, de parca ei le-ar da soare, ploaie la timp, interesant ca Dumnezeu a spus „Cresteti si umpleti pământul” și nu s-a îngrijorat că nu va avea cu ce să ne hrănească, ci în mila Lui se îngrijește de toate nevoile noastre și dă și soare și ploaie și toate celelalte și peste cei buni și peste cei răi!

  Apreciază

  Comentariu de batin — Decembrie 12, 2010 @ 7:58

 2. Aceeaşi ideea o avea şi Jacques-Yves Cousteau. Unii nu realizează că omul este mai important ca plantele şi animalele. Echilibrul ne trebuie , nu extreme.
  Se spune că în Africa braconierii sunt omorâţi. Deja animalele pe cale de dispariţie sunt egalate cu oamenii. Sunt de-acord că aceştia trebuie pedepsiţi , dar nu cu moartea.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Decembrie 12, 2010 @ 20:34


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: