Curbet Alexandru

Octombrie 5, 2010

George Soros finanţează avortul şi promovarea imoralităţii

Filed under: avort, imoralitate — Alexandru Curbet @ 5:49

Finantatorul internaţional George Soros a făcut o donaţie de 100 milioane dolari (78 milioane de euro), către Human Rights Watch, un ONG activ în întreaga lume pentru legalizarea avortului în lume şi împotriva familiei tradiţionale. 100 milioane dolari pentru a servi cultura morţii. LifeSite aminteşte că, în prezent, este dificil pentru ei, ca organizaţie sa strânga 100.000 de dolari – de 1.000 de ori mai puţin – de care are nevoie să realizeze remarcabila sa lucrare de informare, care îi ajută să ţină piept în unul dintre cele mai mari războaie de astăzi: războiul culturilor.

Este o muncă ce trebuie susţinută, căci informaţia nu este gratuită. Trebuie să recunoaştem, unii cheltuie milioane şi milioane pentru a face mass-media. Soros nu este singurul care oferă cu generozitate bani pentru cultura morţii. El este urmat îndeaproape de Fundaţia Bill şi Melinda Gates, Hewlett Packard, IBM, Goldman Sachs, Ford, Rockefeller şi mulţi, mulţi alţii.

Publicaţiile care nu se supun unei doctrine unice, nu pot supravieţui. Cu toate acestea, ele oferă informaţii reale şi adevărate, esenţiale pentru formare, pentru a cunoaşte rivalul, pentru a înţelege manevrele sale, pentru a-i contracara planurile, pentru a fi informat, de asemenea, pentru iniţiative bune şi pentru consolidarea unei reţele a oamenilor care fac bine. Această luptă nu a fost niciodată mai acerbă, mai completă, mai decisivă. Pentru că azi, nu numai libertăţile sunt atacate, dar viaţa însăşi, familia – singura temelie posibilă a vieţii sociale. (LifeSite, 10 septembrie 2010) [de la www.provita.ro]

Anunțuri

3 comentarii »

 1. Li se pare că fac un mare bine, dar de fapt aduce cele mai groaznice consecințe această finanțare, mai greu s-ar găsi cineva care să finanțeze activitatea pro-vita sau pentru valorile morale!

  Apreciază

  Comentariu de batin — Octombrie 5, 2010 @ 10:08

 2. Nimic de mirat, fratioare! Homosexualii au ajuns sa fie considerati un fel de simbol al libertatii umane… Estul Europei se mira de ceea ce mira occidentul acum cateva zeci de ani. Nu vom castiga nici noi aceasta batalie, asa cum nici crestinii de acolo nu au castigat-o. bineinteles, asta nu ne scuteste de a sta drepti! Pentru ca intr-o zi, o Piatra, fara a fi desprinsa de vreo mana omeneasca, se va pravali peste toate, despartind drept binele de rau.

  Apreciază

  Comentariu de siloxy — Octombrie 5, 2010 @ 13:27

 3. Bill Gates a donat acest an 1,5 milioane pentru promovarea avortului. Iarăşi arată „principialitatea” oamenilor bogaţi.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Octombrie 5, 2010 @ 17:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: