Discriminare sau poziţie sănătoasă?

5 Oct

” O scoala din statul american Maine a fost gasita vinovata de discriminare pe baza de orientare sexuala pentru ca a interzis unui baiat de clasa a sasea sa foloseasca toaleta fetelor. Baiatul incepuse proceduri medicale de schimbare a sexului, din baiat in fata, iar scoala a venit in intampinarea lui, oferindu-i o toaleta separata, unde nu ar fi putut avea acces nici baietii, nici fetele. Oferta nu a fost suficienta pentru parinti si elev, care au dat scoala in judecata (link).” (sursaAFR)

Straniu e că un copil fără discernământ să ceară schimbare de sex. Nici măcar nu s-a maturizat complet- nici fizic şi nici emoţional. Care va fi rezultatul acestei intervenţii chirurgicale? Cred că o mai mare confuzie atunci va avea fata când vor avea loc schimbări hormonale esenţiale în trupul său.

Interesant e că acelaşi scenariu s-a repetat doi ani la rând în şcoli diferite: Orono Middle School (2008-2009) şi Asa Adams Elementary School in Orono (2007-2008) când eleva era în clasa a 5-a!!

Părinţii au afirmat ,în plângerea lor Comisiei pentru Drepturile Omului că ea(fata) a experimentat anxietate şi depresie dupa ce oficialii de la Orono Middle School ei obligaţi să utilizeze o baie de gen neutru şi colegii s-au luat de ea.

Cum de părinţii încurajează aşa comportament? Orientarea sexuală este doar una – după ce criterii părinţii au permis să schimbe sexul fetiţei?
Să fie aceasta un rezultat a informării copiilor despre operaţiile de schimib de sex?

Anunțuri

2 răspunsuri to “Discriminare sau poziţie sănătoasă?”

  1. batin Octombrie 5, 2010 la 20:15 #

    Si mai declara atit de fastuos ca sunt pentru drepturile copilului, cind este foarte clar ca consecintele sunt in defavoarea copilului, pentru asta si sunt parintii, sa ii ajute dar nu sa ii sustina in gindurile prostesti care le sunt cultivate in scoala sau in strada…

  2. Alexandru Curbet Octombrie 5, 2010 la 20:46 #

    în realitate -drepturile omului sunt încălcate pentru a face loc imoralităţii (care pare a fi şi ea un drept al omului).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: