Lady GaGa – una din vedete fără discernământ

De curând Lady Gaga doreşte insistent să susţină mişcarea homosexuală – de data aceasta doreşte să facă rost de licenţă care să-i permită să înregistreze cuplurile de homoseuxali.
Nu este prima apariţie a acestei cântăreţe – clipul la cântecul „Alejandro” este o „adorare” cum se exprimă cântăreaţa – la adresa „iubirii homosexuale”.
Vedeţi o opinie referitor la acest clip şi cum prin el se perverteşte creştinismul şi este pormovat păcatul:Lady Gaga blasfemiaza Crestinismul cu videoclipul “Alejandro” dedicat homosexualilor.
De ce unii cântăreţi sau actori – se folosesc de popularitatea lor în scop greşit?
Un al exemplu este Madona, la un concert în România ,între piese – ea a afirmat că trebuie să-i acceptăm pe  homosexuali.
Iată spusele ei

„Noi credem in acceptarea tiganilor, a homosexualilor, oamenilor care sunt diferiti. Toti trebuie tratati la fel, nu uitati asta”.

De ce intenţionat a amestecat ţiganii cu homosexualii ?

Curios este că imoralii din R.Moldova când au dorit să promoveze Proiectul de lege Nedescriminare tot s-au aliat intenţionat cu rommii şi persoanele cu handicap, pentru ca oamenii să-i identifice cu persoanele real discriminate.
Se crează impresia că pentru a fi politic corect trebuie să faci pe plac tuturora.
Vedetele prezintă o dovadă a lipsei lor de discernământ şi nu sunt sigur dacă sunt perfect conştienţi de ceea ce spun.

Biblia spune că homosexualitatea este păcat – un lucru rău care se răspândeşte dacă nu este confruntat.
Cât de tolerant şi dornic să placi altora trebuie să fii ca să promovezi răul ?