Curbet Alexandru

August 7, 2010

Dinosaurii au coexistat cu oamenii !

Filed under: creatie — Etichete:, , , — Alexandru Curbet @ 10:15

„Evolutionistii sustin ca oamenii nu au putut vedea niciodata dinozauri vii si aceasta de cand in ultimii 200 de ani ei au inventat crezurile lor in milioane si milioane de ani de istorie presupusa a Pamantului. In mod convenabil credinta in milioane de ani contrazice pozitia Bibliei ca umanitatea si toata viata, de fapt, au existat pentru aproape 6000 de ani.
Dinozaurii sunt mentionati in Biblie si in literatura antica a multor tari. Ei erau numiti dragoni. (Cuvantul „dinozaur” a fost inventat in 1840, dupa ce cele mai multe sau toate tipurile de dinozauri/dragoni au disparut). Sunt legende cu dragoni amintite in China, Thailanda, Vietnam, Germania, Rusia, Roma antica, intre Anglo-Saxoni, in multe regiuni din Africa, si chiar imprastiate in America de Nord si Sud. Inainte ca oamenii (si posibil schimbarile de mediu) sa-i omoare de-alungul a mii de ani, exista dovezi – de peste tot din lume – ca oamenii au vazut dinozauri (dragoni) in salbaticie. „(Dennis Swift)

Portalul creationism.org prezintă câteva dovezi (poze) a existenţei dinozaurilor în zilele noastre. Vă propun să vedeţi figurinile reprezentând oameni şi dinosauri , precum şi vase din ceramică .

Mai jos puteţi vedea imaginile dinosaurilor şi a oamenilor pictate pe nişte pietre. Aceste pietre au fost găiste în Peru (50.000 de pietre) .

Aceste dovezi arată un fapt incontestabil- dinosaurii au coexistat cu oamenii. Concepţia evoluţionistă afirmă că dinosaurii au murit cu milioane de ani în urmă, pe când figurinele, picturile şi pietrele pictate ne prezintă o altă realitate , nu cea invocată de evoluţie.

Anunțuri

4 comentarii »

 1. Adevarul este ca pana la potop este posibil ca anumite specii de dinozauri sa fi trait.

  Apreciază

  Comentariu de Adrian — August 27, 2010 @ 9:35

 2. Pentru inceput. Figurinele Acambaro sunt niste falsuri facute de localnici pentru ca se vindeau foarte bine (si despre pietrele Ica pot spune acelasi lucru). Ca sa facut un argument ca la carte ar trebuii ceva informatii inaitnte.

  Apreciază

  Comentariu de Delia — Iulie 9, 2012 @ 11:48

 3. Ca sa fie facut * (scuza-mi greseala)

  Apreciază

  Comentariu de Delia — Iulie 9, 2012 @ 11:54

 4. Dragă Delia, acceptăm și argumente nu doar afirmații.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Iulie 10, 2012 @ 20:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: