Curbet Alexandru

Iunie 5, 2010

Rezultatele sondajului „Cum a apărut omul ?”

Filed under: meditaţii — Etichete:, , — Alexandru Curbet @ 7:06


La întrebarea :”Cum a apărut omul?” am dorit să aflu opinia cititorilor referitor la originea omului, iată răspunsurile care au apărut până acum:

A fost creat de Dumnezeu din pământ 72% (364 voturi) .
Aceste persoane acceptă realiatea aşa cum o prezintă Biblia, deci ei recunoasc pe Dumnezeu ca Domn şi Creator.

Prin evoluţie 16% (80 voturi).
Unii acceptă ideea conform căreia omul este un produs al hazardului , al întâmplării şi este în continuă evoluţie.

O parte nu sunt siguri ce poziţie să ia şi au răspuns cu „Nu sunt sigur, dar vreau să ştiu 11% (54 voturi)” . Sunt de-acord că având multe surse de informare uneori este nevoie de timp pentru a le analiza pe toate.

Doar 5 persoane din cei care au votat nu sunt interesaţi de originea omului (1%).

Eu consider că este foarte improtant să ştii de unde vii, căci astfel vei cunoaşte încotro te îndrepţi : dacă recunoşti că ai un Creator şi asculţi de El, atunci trebuie să te bazezi pe promisiunile Lui – că vei avea o viaţă veşnică prin pocăinţă.
Dacă eşti de părerea că doar viaţa asta contează – că viaţă după moartea nu-i , atunci trebuie să recunosc că eşti pe cale să pierzi şi ceea ce ai.

Anunțuri

1 comentariu »

  1. Sondajul vostru de opinie demonstreaza doar un singur adevar: faptul ca exista foarte multi ignoranti, nestiutori, pacaliti, oameni care traiesc intr-o lume paralela cu cea reala si care nici macar nu sunt interesati de realitate.
    Omul a fost facut din lut de d-nezeu dar poseda organe ale caror functii s-au pierdut de-a lungul… a ce?! Facerea din lut se poate referi cel mult la sursa alimentelor omului si cam atat!
    Stiti voi, oameni care pretindeti ca detineti adevarul, ca aveti niste glande denumite perianale? Aceste glande nu mai au nici o functie(si-au pierdut-o de-a lungul evolutiei, transformarii, schimbarii, cum vreti sa-i spuneti ca sa nu va zgarie ignoranta). Eu stiu ca functia creeaza organul, deci glandele trebuie sa fi avut intr-un trecut indepartat(nu acum 7.000 de ani!) aceeasi functie pe care o au la caini de exemplu, aceea de marcare a teritoriului. Chiar daca va place sau nu, glandele astea sunt acolo iar la un moment-dat, unii dintre noi vom ajunge la chirurg din cauza lor pentru ca uneori se inflameaza si trebuie operate. Dar voi puteti sa fiti linistiti si sa credeti ca sunteti facuti din lut, pe voi nu va intereseaza realitatea pentru ca voi aveti o alta a voastra.

    Apreciază

    Comentariu de Eu — Iunie 5, 2010 @ 13:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: