Tot mai multe ţări se declară împotriva legiferării relaţiilor homosexuale.

7 Mai

Italia respinge casatoriile homosexuale. In aprilie, Curtea Constitutionala a Italiei a respins legiferarea casatoriilor homosexuale, afirmand ca legiferarea lor e de competenta parlamentului, nu a tribunalelor (articol).

Argentina respinge casatoriile homosexuale. Pe 23 aprilie, un judecator a anulat cea de-a doua casatorie homosexuala efectuata in Argentina din decembrie incoace, prima fiind anulata cu cateva luni in urma (articol). „Casatoria” celor doi fusese incheiata tot de un judecator activist, pe 9 aprilie.

Macedonia. Pe 9 aprilie, Macedonia a adoptat o legislatie antidiscriminare care insa nu include „orientarea sexuala” ca baza de nediscriminare. Homosexualii europeni sunt revoltati si au reactionat, ca de obicei, cu amenintari. Micutei Macedonii insa nu ii este teama de Uniune si nu e nici grabita sa-si vanda valorile nationale pentru “valorile europene” .

ştiri preluate din buletinul de ştiri AFR.

Anunțuri

Un răspuns to “Tot mai multe ţări se declară împotriva legiferării relaţiilor homosexuale.”

  1. Corneliu Nita Mai 12, 2010 la 16:46 #

    Pace multa! Sunt Corneliu, un baiat din Bacau si ma ocup de cca 2 ani de un blog crestin. Mi-as dori, daca credeti binevenita ideea, sa facem un mic schimb de bannere si sa mai colaboram si pe viitor daca se va putea. Acesta e linkul blogului Adevarata Fericire: http://adevaratafericire.blogspot.com/ . Domnul sa va binecuvinteze pe mai departe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: