CDC confirma incidenta ridicata a HIV printre homosexuali.

14 Apr

Centrul american pentru Controlul Bolilor (CDC) a emis un raport in care reconfirma incidenta mult mai mare a infectiilor cu HIV si sifilis in randul homosexualilor. Disproportia este uriasa – barbatii homosexuali au o incidenta de 44 de ori mai mare a acestor boli, comparativ cu barbatii heterosexuali. Cauzele tin de promiscuitatea „clasica” a homosexualilor, precum si de acte sexuale specifice, care pun sanatatea in pericol (articol). (sursa AFR)

Anunțuri

9 răspunsuri to “CDC confirma incidenta ridicata a HIV printre homosexuali.”

 1. taniusha Aprilie 14, 2010 la 14:35 #

  asta sunt consecintele imoralitatii, ei aleg sa aiba aceste consecinte sau nu. Fiecare viata are rodul sau… in cazul homosexualilor bolile.

 2. alaandrei Aprilie 14, 2010 la 14:46 #

  Ei sunt primii depistati cu aceasta boala si din cauza lor acum sufera o multime de oameni nevinovati.Vor sa faca parada la sfirsitul lui aprilie e nevoie de scris la primarie sa nu dea voie sa umple orasul cu astfel de boli interzicindule parada,sau daca nu pot s-o faca sa lea dea un loc izolat deprezenta oamenilor, asa cum se izoleaza si bolnavii, pentru a proteja societatea de acest mare pericol, daca ii lasam ajungem miine poimine cu epedemie in oras apoi in tara.

 3. Alexandru Curbet Aprilie 14, 2010 la 18:09 #

  Imoralii doresc să fie priviţi ca şi oameni care li se încalcă drepturile, cred că sunt în postura de victime dar niciodată nu a fost aşa.

 4. Radu Blendarencu Aprilie 16, 2010 la 21:16 #

  Homosexualii prin actiunile lor doresc sfidarea societatii. Chiar liderul homsexualilor moldoveni, Marcikov a recunosct ca la noi in tara ei nu sunt descriminati. Ei nu isi doresc decit sa intre in scolile publice

 5. Ghiocelul Salbatic Aprilie 17, 2010 la 10:21 #

  Printre narcomani la fel e ridicat nivelul incidentei HIV.
  Ce ar insemna asta? E selectie naturala. Cei ce se abat de la norma nu supravietuiesc sau nu dau urmasi

 6. Alexandru Curbet Aprilie 17, 2010 la 21:06 #

  prima data cand a fost observata a fost numita nu SIDA ci GRID, Imunodeficienţa Legată de Gay.

 7. Tima Mai 14, 2010 la 11:49 #

  Daca aveti nevoie de date concrete: 20% din homosexuali sunt infectati cu virusul HIV, asta e dintr-o carte de medicina legala, mai era anexata acolo si o lista de boli si alte porcarii care se intilnesc numai la gay, destul de scirbos arata. Si straniu ca intreg capitolul vorbeste mai ca numai despte mohosexualitate si asa mai departe, macar ca este dedicat virusului HIV. Apropo, acum, cica, cu medicamentele moderne se poate prelungi viata unui om bolnav de HIV, uneori si SIDA cu 30-35… Impunator, mai ales daca ai inhatat la 30 de ani idiotenia asta, pina pe la 60 de ani cite poti sa faci???

 8. Tima Mai 14, 2010 la 11:51 #

  :)) 30-35 de ANI :)))

 9. Alexandru Curbet Mai 15, 2010 la 16:39 #

  Dragă Tima, imoralii zic că procentul este mult mai mic, iar ce ţine de bolile homosexualilor – ştiu doar că la ei se gâsesc mult mai frecvent bolile cu transmitere sexuală decât în rândul celor cu comportament sexual normal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: