Curbet Alexandru

Aprilie 6, 2010

Predicator arestat in Anglia pentru afirmatia ca homosexualitatea e un pacat.

Filed under: homosexualitate, nedescriminare — Alexandru Curbet @ 13:06

Incredibil, dar adevarat. Shawn Holes, un predicator american, le vorbea oamenilor pe strada despre credinta crestina. Intrebat de cativa homosexuali ce crede despre homosexualitate, el a raspuns ca aceasta este un pacat. Homosexualii au chemat un politist, care l-a arestat pe predicator (detalii).” (sursa : Buletin iformativ AFR)

Interesant e faptul că predicatorul Shawn Holes vorbea despre alte lucruri decât homosexualitatea, însă imoralii au provocat acest incident întrebându-l direct ce crede despre homosexualitate. Alt răspuns nici nu puteau aştepta.
Din câte am observat imoralii în Marea Britanie au provocat mai multe accidente de acest fel tocmai pentru a atrage atenţia asupra sa, sau pentru a forţa autorităţile să aplice legea (care este un conform legii nedescriminare ).
Iată ce a afirmat direct Holes :”Când a fost întrebat direct despre homosexualitate, le-am spus că homosexualii riscă mânia lui Dumnezeu, cu excepţia cazului în care ei L-au acceptat pe Hristos.”

Peter Tatchell, un apărător a cauzei homosexualilor a afirmat:
” Aşa cum oamenii ar trebui să aibă dreptul de a critica religia, oamenii de credinţă ar trebui să aibă dreptul de a critica homosexualitatea.”

Tot acest articol afirmă :
„Între timp, un nou studiu efectuat a demonstrat că aproape 1 / 3 din cetăţenii britanici cred că creştinii sunt marginalizaţi şi a libertatea religioasă a fost restricţionată. ” Deşi acest lucru nu e doar în Marea Britanie ci şi în alte state europene.
Oare aceasta să fie integrarea europeană ? O integrarea care nu-ţi pemite să rămâi la convingerile tale, la valorile tale?

Anunțuri

7 comentarii »

 1. Este clar,s-a ajuns mult prea departe.Ma tem ca se va intampla la fel si la noi in Romania,ca doar apartinem acestei organizatii satanice numita Uniunea Europeana.Dumnezeu sa ne apere!

  Apreciază

  Comentariu de Aurelian — Aprilie 6, 2010 @ 20:54

 2. România poate să ia atitudine cum a luat şi Lituania deşi face parte din UE:
  http://blog.nouadreapta.org/2010/03/legea-care-interzice-promovarea-in-scoli-a-comportamentelor-homosexuale-a-intrat-in-vigoare-in-lituania/

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Aprilie 7, 2010 @ 16:45

 3. asta-i prostie, se zice ca in democratie fiecare are dreptul la libera exprimare, ce fel de drept la libera exprimare daca pentru o afirmatie fireasca impotriva unui lucru rau omul e arestat

  Apreciază

  Comentariu de dacul — Aprilie 9, 2010 @ 16:50

 4. e groaznic sa se intimple aceasta si la noi in Moldova, sa spui raului pe nume si inca sa te inchida pentru aceasta, cred ca trebuie sa se gindeasca fiecare la acest lucru fiecare care tine partea celor ce fac acest pacat.

  Apreciază

  Comentariu de Sveta — Aprilie 12, 2010 @ 13:10

 5. dacă nu ne vom afirma poziţiile atunci acest rău se va răspândi.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Aprilie 12, 2010 @ 17:32

 6. Inca o dovada a obrazniciei homosexualilor.Dar si un exemplu de a proceda corect atunci cind trebuie sa te pronunti cu privire la acest pacat.Indiferenta nu numai te ajunge dar si te distruge.

  Apreciază

  Comentariu de alaandrei — Aprilie 12, 2010 @ 23:00

 7. Acest predicator este un exemplu pentru fiecare creştin.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Aprilie 13, 2010 @ 19:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: