Curbet Alexandru

Martie 31, 2010

Homosexualii batjocoresc numele Domnului Isus printr-o piesă de teatru

Filed under: meditaţii — Alexandru Curbet @ 5:34

Imoralii doresc să sfideze creştinii printr-un film „Corpus Cristi” (corpul lui Cristos) în care Îl prezintă pe Domnul Isus ca fiind homosexual.
Piesa il portretizeaza pe Isus drept un homosexual ce traieste in Corpus Christi (Texas) in anii ’50. Piesa de teatru a fost scrisă de Terrence McNally.
În obrăznicia sa, autorul a pervertit conţinutul evangheliei , prezentând trădarea lui Iuda ca fiind una din gelozie, iar în rândurile apostolilor fiind doi căsătoriţi.
Nu este singura piesă de acest gen, de curând în Glasgow (Scotia) a mai fost prezentată o pieză în care Domnul Isus e prezentat a fi o transexuală.
Piesa a fost parte a Glasgay! arts festival, dedicat culturii homosexuale, bisexuale si transsexuale.

Obrăznicia autorilor acestor piese decurge tocmai din falsitatea lor, dar şi din dorinţa de defăimare.
Domnul Isus S-a prezentat doar pentru căsătoria între bărbat şi femeie:

” Isus le-a zis: ,,Din pricina împietririi inimii voastre v’a scris Moise porunca aceasta. Dar dela începutul lumii, Dumnezeu i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască. De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevastă-sa. Şi cei doi vor fi un singur trup.` Aşa că nu mai sînt doi, ci sînt un singur trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă.„” (Marcu 10:5-9)

Nu este nici o menţiune că Domnul Isus să fi căsătorit sau logodit. Deci ceea ce promovează astfel de piese promovează minciuna.

Ca dovadă a obrăzniciei mari a homosexualilor s-a făcut şi filmul „Corpus Cristi” care se doreşte să apară în luna iulie – august în cinematografe.
Acest film încă o dată doreşte să prezinte doar dorinţa imoralilor pentru relaţii intime. Nimic cultură. Doar obrăznicie.
Care este opinia voastră ?

Anunțuri

13 comentarii »

 1. pe cel ce nu-l lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti

  Apreciază

  Comentariu de florin — Martie 31, 2010 @ 10:09

 2. Neruşinaţi şi fără frică de Dumnezeu !!!! N-or să rămînă fără răsplată dacă nu se pocăiesc!

  Apreciază

  Comentariu de ghenadiana — Martie 31, 2010 @ 16:31

 3. Obrăznicia imoralilor trebuie să ne dea de gândit. Interesant e că tot ei doresc să facă legi speciale pentru a le da privilegii în societate.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Martie 31, 2010 @ 16:58

 4. Obraznicia acestor ticalosi nu are limite.Daca ei nu cred in Dumnezeu,de ce trebuie sa Il batjocoreasca?

  Apreciază

  Comentariu de Aurelian — Martie 31, 2010 @ 17:15

 5. Dragă Aurelian,
  totuşi imoralii sunt aceea care se plâng cel mai des că le sunt încălcate drepturile, şi apelează la drepturile omului… deşi singuri nici nu se gândesc să le respecte.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Martie 31, 2010 @ 17:24

 6. Toata viata si trairea lor e bazata pe minciuna ca nici cugetul nui mai ajunge sa-i mustre,niste morminte varuite cu nauntrul plin de mortaciune in toate aspectele.

  Apreciază

  Comentariu de alaandrei — Martie 31, 2010 @ 23:53

 7. Trist dar adevărat.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Aprilie 1, 2010 @ 14:20

 8. am o idee super geniala…treb’ sa-i strangem pe toti intr-un loc cat mai public posibil, si sa aruncam cu pietre in ei…dadadadada…asa cum se facea pe timpuri cu cei care nu-l acceptau pe Iisus ca Salvator!!! daca nu se invata minte ii ardem pe rug si zicem ca sunt vrajitori (ca sa nu ne complicam cu explcatii pentru masele de oameni adunate la eveniment)…nu va rusinati, toata lumea poate contribui cu idei )))

  Apreciază

  Comentariu de Felicia — Aprilie 6, 2010 @ 2:06

 9. Dragă Felicia,
  tonul tău batjocoritor arată că eşti de acord cu tactica imoralilor.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Aprilie 6, 2010 @ 6:23

 10. ….asa le este soarta !

  Apreciază

  Comentariu de Pastorul — Iulie 17, 2010 @ 20:50

 11. Pacatele pe care le savarsim noi oamenii , nu s-au descoperit acum , ele au intrat in om inca de la acceptarea omului a raului , si cu aceste pacate a intrat si moartea . Noi toti cei care pacatuim sub o forma sau alta nu ne putem diferentia de cei care nu-l iubesc pe Dumnezeu . De aceea tot raul care se pretece in jurul nostru se aprofundeaza datorita starii noastre decazute . Pacatele , numai Dumnezeu le stie care sunt mai mari sau mai mici in sufletele noastre , si tot El le poate ierta daca noi pacatosii ne smerim raportandu-ne fiecare personal la Hristos.
  Indreptarea trebuie sa vina prima data din interiorul nostru ca sa se poata indrepta si cei care intra in legatura cu noi . Raul trebuie infrant inca de la inceput , de la nastere si nu numai la maturitate . Primul pas spre credinta adevarata ( cea plinitoare de fapte bune ) este educatia crestina . Daca nu cunoastem ce trebuie sa respectam de unde stim noi cum gresesc cei din jurul nostru . Oare noi punem inceput bun in viata noastra si a copiilor nostrii ? Celui ce nu stie nici pacat nu se socoteste , dar noua cei botezati in numele Sfintei Treimi mai mare osanda vom primi de vreme ce stim despre adevar . Mie mi se pare mai grav ca si crestin sa nu aplic adevarul de care am luat cunostiinta decat sa condamn pe altcineva care nu-l cunoaste pe Hristos . ,,Arata-mi credinta ta fara fapte si-ti voi arata din faptele mele credinta mea ( SF. Apostol Iacov )”. Deci din faptele noastre sa fie castigati si cei care se indreapta cu pasi repezi spre moarte . Domnul nostru Iisus Hristos nu a venit pentru sfinti pe pamant , ci pentru pacatosi ca toti care asculta cuvantul lui sa aiba viata vesnica . El nu a venit sa schimbe legea , a venit s-o implineasca , si a implinit-o cu faptele de credinta precum a invatat in casa Tatalui ceresc . Dumnezeu sa ne dea putere sa ne intarim in credinta si sa putem sa-i ajutam si pe cei care nu cunosc adevarata credinta . Doamne ajuta !

  Apreciază

  Comentariu de Radu — Mai 8, 2011 @ 12:16

 12. Dragă Radu, tu spui:
  „Noi toti cei care pacatuim sub o forma sau alta nu ne putem diferentia de cei care nu-l iubesc pe Dumnezeu .”
  Diferenţa e mare – cei născuţi din nou au o întristare după voia lui Dumnezeu care duce la pocăinţă.
  Îndreptarea o dă Dumnezeu nu omul.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Mai 14, 2011 @ 19:15

 13. Este doar un film. Si la urma urmei care este adevarul? Este cineva care poate spune ce este rau si ce este bine? Poate cineva sa explice care este definitia normalului si a abnormalului?

  Apreciază

  Comentariu de Maria Rusu — Iulie 2, 2011 @ 21:56


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: