Homosexualii batjocoresc numele Domnului Isus printr-o piesă de teatru

Imoralii doresc să sfideze creştinii printr-un film „Corpus Cristi” (corpul lui Cristos) în care Îl prezintă pe Domnul Isus ca fiind homosexual.
Piesa il portretizeaza pe Isus drept un homosexual ce traieste in Corpus Christi (Texas) in anii ’50. Piesa de teatru a fost scrisă de Terrence McNally.
În obrăznicia sa, autorul a pervertit conţinutul evangheliei , prezentând trădarea lui Iuda ca fiind una din gelozie, iar în rândurile apostolilor fiind doi căsătoriţi.
Nu este singura piesă de acest gen, de curând în Glasgow (Scotia) a mai fost prezentată o pieză în care Domnul Isus e prezentat a fi o transexuală.
Piesa a fost parte a Glasgay! arts festival, dedicat culturii homosexuale, bisexuale si transsexuale.

Obrăznicia autorilor acestor piese decurge tocmai din falsitatea lor, dar şi din dorinţa de defăimare.
Domnul Isus S-a prezentat doar pentru căsătoria între bărbat şi femeie:

” Isus le-a zis: ,,Din pricina împietririi inimii voastre v’a scris Moise porunca aceasta. Dar dela începutul lumii, Dumnezeu i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască. De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevastă-sa. Şi cei doi vor fi un singur trup.` Aşa că nu mai sînt doi, ci sînt un singur trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă.„” (Marcu 10:5-9)

Nu este nici o menţiune că Domnul Isus să fi căsătorit sau logodit. Deci ceea ce promovează astfel de piese promovează minciuna.

Ca dovadă a obrăzniciei mari a homosexualilor s-a făcut şi filmul „Corpus Cristi” care se doreşte să apară în luna iulie – august în cinematografe.
Acest film încă o dată doreşte să prezinte doar dorinţa imoralilor pentru relaţii intime. Nimic cultură. Doar obrăznicie.
Care este opinia voastră ?