Astăzi a avut loc un marş de protest „Nu homosexualilor ”

Astăzi trebuia să aibă loc pride-ul homosexualilor din R . Moldova la ora 11:00 , dar chiar la ora 10:00 (înainte cu o oră ) a fost organizat un marş de protest îndreptat contra acestor imorali .

La ora 10:00 ne-am strâns în Piaţa Marii Adunări Naţionale . Eram puţini , însă pe pe parcurs au mai venit mai multe organizaţii , aşa că peste jumătate de oră s-au strâns câteva sute de oameni .

Mai târziu am aflat că în parcul central , lângă monumentrul lui Ştefan cel Mare au venit şi veteranii războiului din Afganistan şi Transnistria – ei au păzit monumentul şi nu le-au permis imoralilor să se apropie de monument .

Tinerii din piaţă au vorbit aproape la toţi trecătorii despre pericolul imoralităţii .

Aproape toţi cărora le spuneam despre pericolul imoralităţii îşi arătau indignarea faţă de atitudinea imoralilor .

Preotul Vasile Filat a ţinut să precizeze că imoralii încalcă constituţia (art .48- căsătoria poate fi între un bărbat şi o femeie ) , tocmai acea constituţie pe care spunea liderul organizaţiei Gender-Doc-M că se bazează total în viaţa lor .

Imoralii doresc să fie aprobat proiectul de lege nondisciminare , care prevede că oamenii să nu fie disciminaţi şi în funcţie de orientarea lor sexuală (ceea ce include homosexualii , lesbienele , persoanele transgender ) . Dar tocmai la elaborarea acestrui proiect au fost evitate organizaţiile creştine , iar preotul Vasile Filat a fost ignorat de nenumărate ori când acesta dorea să participe la eleborarea proiectului .

La emisiunea de la EuTv, domnişoara Dana a afirmat că va trimite o scrisoare oficială în care va chema pe Vasile Filat să participe la elaborarea legii nondiscriminare . Dar Vasile Filat nu a primit nici un răspuns până acum .

Astfel ei ne disciminează pe noi , creştinii , conştient tocmai la eleborarea unei legi nondisriminare !?

Astfel azi a fost evitată o manifestare ruşinoasă în centrul capitalei .

Toţi creştinii au fost ca un om , s-au unit împreună împotriva unui rău a societăţii .

Astfel sper ca homosexualii să fie scoşi înafara legii şi să nu se mai facă astfel de prid-uri prin Moldova .

Ce e foarte interesant , nici un partid politic nu a fost prezent , deşi aproape toţi liderii politici au afirmat în ziarul Liber , că sunt împortiva acestor imorali . Astfel au arătat o totală indiferenţă de ţară şi ceea ce se întâmplă în ea . Ci mai degrabă îi interesează ce se întâmplă în sala parlamentului şi consiliului municipal .

Nu voi vota politicieni care nu iau acţiune împotriva imoralilor , care nu îmi vor arăta că au valori sănănoase de care se conduc în viaţă . Acum a fost o ocazie să le văd faptele . Şi voi lua hotărâri doar după faptele lor .

Nu vreau ca oameni imorali să fie la putere , căci ei vor face legi imorale .

Sper ca conducătorii ţării şi liderii politici să ia atitudine în acest caz .