A nu susţine prostituatele este discriminare??

Pe un portal de ştiri am văzut o ştire care pare a fi din altă lume :Prostituatele daneze oferă servicii gratuite oaspeţilor summitului de la Copenhaga.
Iată un fragment din articol:

„Consiliul municipal din Copenhaga în colaborare cu primarul Ritt Bjerregaard le-au trimis cărţi poştale celor 160 de hoteluri din oraş în care le cer oaspeţilor şi delegaţiilor summitului pe tema climei să nu susţină industria sexului şi să „nu cumpere servicii sexuale”.
Prostituatele din Copenhaga s-au revoltat împotriva deciziei, afirmând că nu este treaba consiliului municipal să intervină în afacerile lor. Astfel, pentru a-şi exprima protestul, ele oferă servicii sexuale gratuite oricui poate arăta o carte poştală de avertizare şi o legitimaţie de participare la conferinţă, potrivit site-ului avisen.dk.”

Problema este că Danemarca a legalizat prostituţia.
Acest lucru se încearcă acum şi în România. Deşi statul are obligaţia să protejeze cetăţeanul de orice pericol, inclusiv să-i asigure o societate morală – tot mai des se observă că unele state cedează în urma unor presiuni a grupurilor ce promovează un mod nesănătos de viaţă.
În Moldova se încearcă ceva similar cu introducerea Proectului de lege Nedescriminare.
Astfel de legi , care iniţial par bune ( în realitate nu sunt eficiente, şi mai mult de atât sunt distructive pentru societate) sunt folosite în scop de a promova antivalori.
Drept dovadă este afirmaţia purtătoarei de cuvânt a Grupul de susţinere a intereselor celor care lucrează în industria sexului (SIO)”Este o discriminare ruşinoasă. Ritt Bjerregaard abuzează de poziţia ei ca primar folosindu-şi puterea pentru a ne împiedica să ne desfăşurăm activitatea perfect legală”.

Ce spune Biblia despre prostituate?

” Fiule, ia aminte la înţelepciunea mea, şi pleacă urechea la învăţătura mea, ca să fii cu chibzuinţă, şi buzele tale să aibă cunoştinţă.Căci buzele femeii străine strecoară miere, şi cerul gurii ei este mai lunecos decât untdelemnul;dar la urmă este amară ca pelinul, ascuţită ca o sabie cu două tăişuri.Picioarele ei pogoară la moarte, paşii ei dau în locuinţa morţilor.Aşa că ea nu poate găsi calea vieţii, rătăceşte în căile ei, şi nu ştie unde merge. … depărtează-te de drumul care duce la ea, şi nu te apropia de uşa casei ei, ca nu cumva să-ţi dai altora vlaga ta, şi unui om fără milă anii tăi; ca nu cumva nişte străini să se sature de averea ta, şi tu să te trudeşti pentru casa altuia; ca nu cumva să gemi, la urmă, când carnea şi trupul ţi se vor istovi, şi să zici: ” (Proverbele 5:1-14)

Relaţiile cu o astfel de femeie duc la moarte iar cuvintele ei par a fi bune, dar mai târziu sunt amare.
Dacă ai relaţie cu o prostituată , atunci :

  • dai acestei femei vlaga ta,
  • anii tăi,
  • averea ta,

-trudeşti pentru casa ei.
Pe când aceste lucruri ar trebui să le investeşti în familia ta şi nu în prostituate.
Înţeleptul Solomon numeşte o astfel de femeie : femeie străină, om fără milă – căci tot ce doreşte ea în schimbul relaţiilor sexuale sunt doar banii şi nimic altceva.
În Proverbe capitolul 7 acestă femeie este numită „femeie străină” şi iată cum este caracterizată:

„…o femeie îmbrăcată ca o curvă şi cu inima şireată … Era bună de gură şi fără astâmpăr; picioarele nu-i puteau sta acasă … cu o faţă fără ruşine… cu buzele ademenitoare … „

Iar cel care se duce la casa unei astfel de femei este caracterizat astfel:

„Deodată a început să meargă după ea, ca boul care se duce la măcelărie, ca un cerb care aleargă spre cursă, ca pasărea care dă buzna în laţ, fără să ştie că o va costa viaţa, până ce săgeata îi străpunge ficatul. „

Cred că nici un bărbat care îşi respectă soţia nu călca pragul unei case de toleranţă şi nu-şi va spurca patul conjugal.

Iar Danemarca ar face bine să scoată acest mare rău înafara legii. Căci astel de legi se aprobă deoarece se gândeşte în felul următor : dacă tot fenomenul există – atunci de ce să ne mai luptăm cu el ? mai bine să-i dăm o formă legală.
După ce legi ar trebui să se conducă fiecare ţară?

Vă propun articolul Ce este şi ce nu este discriminarea?
pentru a face deosebire între obrăznicie şi discriminare adevărată.

Anunțuri