Curbet Alexandru

Decembrie 2, 2009

Rezultatul sondajului „Homosexualii doresc să facă paradă pe 10 decembrie în capitală”

Filed under: homosexualitate — Etichete:, , , , , , — Alexandru Curbet @ 7:41

Mai de mult am postat acest sondaj, deoarece imoralii după evenimentele din 7 aprilie nu au avut curaj să facă manifestări în PMAN (parada iniţial era planificată pentru 8-9mai) şi au amânat-o pentru 10 decembrie , Ziua Internaţională a drepturilor omului .
Se pare că ei doresc să pară că îşi cer drepturile deşi nimeni nu le-a încălcat vre-un drept în această ţară , şi constituţia R.Moldovei protejează spaţiul intim al fiecăruia.
La angajare nimeni nu te întreabă dacă eşti homosexual, la spital nu eşti întrebat- deci ai acces la îngrijirea medicală, au dreptul la vot,dreptul la educaţie etc.
În această ţară – drepturile lor (a imoralilor ) nu sunt afectate în vre-un fel – ceea ce cer ei se numesc privilegii asupra societăţii.

Deci iată rezultatele sondajului.

„nu sunt de acord cu paradele homosexualilor ” au ales 42% din respondenţi(258 votes)
Paradele homosexualilor au ca scop nu promovarea drepturilor omului ci prezentarea imoralităţii în mod deschis. Statul însă , are obligaţia să apere cetăţenii de imoralitate.
Site-ul altermedia.ro numeşte paradele gay „manifestari ale degenerarii si derivei umane”. Şi sunt în totul de-acord.
Nu doresc să văd aşa ceva în ţara mea ,deoarece ceea ce fac homosexualii nicidecum nu se poate numi moralitate şi nici măcar act de cultură, mai degrabă act de incultură.

„ei atacă valorile morale ale naţiunii”24% (149 votes)
Ca sustituient – ei nu prezintă alte valori morale, ci prezintă populaţiei antivalorile ca şi valori. Ceea ce fac este doar să le schimbe cu locul!!
Sub masca de drepturile omului – imoralii insistă în mod agresiv ca o întreagă populţie să le preia „valorile” (adica lipsa acestora) sau cel puţin să nu le spună că ceea ce fac e păcat.
Unul din paşii care îi fac – să aducă antivalorile la nivel de lege , ca să fie „totul legal” iar restul cetăţenilor trebuie să se supună legii , nu ?

„homosexualii nu afectează pe nimeni” – au considerat 15% din respondenţi (93 votes)
cred că cei ce au răspuns nu înţeleg cu adevărat implicaţiile acordării de favoruri unui grup mic de oameni.

„treaba lor , nu mă implic” 15% (90 votes)
Aşa ceva o spun cei ce nu doresc confruntări directe. Însă prin faptul că ne apărăm prezentul – ne îngrijim de viitorul nostru.
Apreciez mult faptul că Primăria capitalei R.Moldova – s-a pronunţat categorit împotrică, la fel cum o face şi primăria Moscovei.

Doar 29 de persoane (5%) vor scrie o petiţie primăriei să le interzică parada.
Prin petiţii putem cere primăriei să interzică astfel de manifestări în capitală şi în întreaga republică.
Faptul că imoralii afirmă că „au drepturi” nu ne face să uităm că dreptul nostru contează, dreptul la o societate sănătoasă şi curată.

Anunțuri

4 comentarii »

 1. au drept de vot,su drept sa studieze si sa munceasca,au drept la ingrijire medicala.. ohohoo.. dar faptul ca si ei platesc taxe la fel ca toti ceilalti se pare ca va scapa. deci,drepturile alea de care vorbesti sunt absolut normale,au aceleasi ob libatii cu cei hetero,in societate sunt simpli cetateni cu drepturi si obligatii,ce e neclar aici?
  si am si eu o intrebare: de ce religia (care ar trebui sa fie exemplu de bunatete si toleranta,care ar trebui sa urmareasca si sa ajute absolut evolutia spirituala a oamenilor independent de orice altceva care nu are legatura cu spiritualul) este atat de acuzatoare,de instigatoare si de extremista? un homosexual nu imi influenteaza cu nimic viata doar pentru ca este homosexual,dar un incitator e posibil sa-mi faca mult rau. exista vreo urma de empatie in gandirea voastra? sau iubirea de aproape se manifesta numai atunci cand aproapele sta incremenit in niste tipare? apropo,mai exista iubire de aproape daca aproapele este de alta religie sau ateu? dar homosexual (crestin sau alta religie sau ateu)?
  sunt de parere ca felul cum este pusa problema face mari deservicii religiei crestine si religiei in general. as fi curioasa ce parere ar avea Iisus Cristos daca ar vedea atata ura si inversunare in numele religiei. dar tare curioasa as fi!

  Apreciază

  Comentariu de anna — Decembrie 2, 2009 @ 19:34

 2. Draga anna a iubi fiecare intelege in felul sau,de ex. eu am doi copii si pentru ca ii iubesc nu le dau voie sa joace cu cutitul ci cu jucarii ,dar ei vor cutitul reese ca daca nu le dau cutitul nui iubesc? E clar ca nu.Pe homosexuali ii iubesc pentru ca le duc vestea mintuirii prin care ei pot scapa de pacatul lor care-i va duce la moarte nu numai pe ei dar si pe orcine va fi afectat de pacatul acesta pe care sigur ca nul poti iubi pentru ca va aduce mult necaz mie,copiilor,nepotilor si intregii societati,daca nu va fi oprit la vreme ca si oricare alt virus care aduce dupa sine moartea.

  Apreciază

  Comentariu de alaandrei — Decembrie 2, 2009 @ 23:53

 3. […] […]

  Apreciază

  Pingback de Curbet Alexandru — Decembrie 4, 2009 @ 7:56

 4. Homosexualii au existat de cand lumea. Au fost homosexuali si pana acum, cu ce te-a afectat asta pe tine si pe copii tai?

  Apreciază

  Comentariu de AllGay — Decembrie 15, 2009 @ 1:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: