ONU promoveaza agenda homosexuala.

16 Noi

Intr-un alt document redactat la ONU se cere statelor membre sa legifereze la nivel intern un drept al omului la schimbarea sexului biologic la cerere. Ideile acestea radicale provin din asa-numitele Principii Yogyagarta, o lista de doleante legislative intocmite in 2007 de un grup de 30 de academicieni si juristi homosexuali. Dreptul la schimbarea sexului biologic e afirmat in Princioiul 17, iar Principiul 18 cere statelor sa interzica promovarea prin consiliere sau la nivel medical a ideii ca homosexualitatea poate fi schimbata prin terapie (articol).
(buletin informativ AFR)

Anunțuri

8 răspunsuri to “ONU promoveaza agenda homosexuala.”

 1. AllGay Noiembrie 17, 2009 la 4:13 #

  Mi se pare corect. Tu cum te-ai simti daca oriunde ai merge ti s-ar spune ca heterosexualitatea se poate schimba prin terapie si poti fi si tu un om normal.
  Terapia de schimbare a sexualitatii s-a dovedit a fi ineficienta si periculoasa pentru sanatatea fizica si mintala a individului.

 2. claudiunitisor Noiembrie 17, 2009 la 21:27 #

  Sal, felicitari pt articol.
  De astazi eu pot fi citit pe: http://claudiunitisor.wordpress.com/
  O zi buna :)

 3. Alexandru Curbet Noiembrie 17, 2009 la 22:52 #

  pentru allgay, ţi-am mai răspuns în alt articol – faptul că identitatea homosexuală e determinată genetic este un mit şi o minciună.
  https://alexcurbet.wordpress.com/2008/10/05/552/

 4. Alexandru Curbet Noiembrie 17, 2009 la 22:58 #

  claudiunitisor,
  mulţumesc mult. Te voi vizita pe adresa nouă .

 5. AllGay Decembrie 27, 2009 la 21:52 #

  Defapt s-a demonstrat o legatura stransa intre gene si oientarea sexuala mai multe gasesti pe
  http://www.guardian.co.uk/world/2008/dec/01/homosexuality-genetics-usa

 6. Alexandru Curbet Decembrie 28, 2009 la 17:27 #

  Nu ai citit articolul care ţi l-am propus.
  Să-ţi fac un rezumat:
  dacă homosexualitatea ar fi genetică atunci dacă unul din gemeni este homosexual , atunci şi celălalt geamăn ar fi homo. În realitate doar 25% din gemeni sunt homosuli ambii. Acest adevăr spune clar că imoralitate nu este genetică. ci o alegere.

 7. AllGay Decembrie 29, 2009 la 5:16 #

  Da, e adevarat ca daca unul dintre fratii gemeni e gay nu e neaparat ca si selalat sa fie, cu toate ca in majoritatea cazurilor ambii sunt.
  Aici gasesti un articul despre doi baieti gay : http://www.boston.com/news/globe/magazine/articles/2005/08/14/what_makes_people_gay/
  Sunt gemeni, au sapte ani. Unuia dintre ei ii place sa se joace cu pistoale celuilalt cu papusi Barbie. Unul dintre ei este neastamparat, celalatl ca o fetita vorbeste cu o voce subtire, pitigaiata si isi tine maina putin ridicata in fata. Daca homosexualitatea e o alegere acesti copii, nefiind inca dezvoltati din punct de vedere sexual, nu ar trebui sa arata nici un fel e inclinatii gay sau hetero.
  Cred ca ti-am raspuns la intrebare. Cat despre articol, draga Alex, sa stii ca l-am citit, dar de obicei nu ma limitez doar la o singura sursa de informatii, ci mai multe. Numai asa iti poti creea o parere.

 8. Alexandru Curbet Decembrie 30, 2009 la 18:31 #

  dragă Ana, cazul care l-ai descris nu este relevant. E cazul a doi fraţi ,unul din care are ,momentat, dorinţa de a se juca cu păpuşele. Nu este un caz cercetat de specialişti ci de cineva doar pentru a promova faptul că imoralii sunt născuţi. Nu este dretp faţă de copil. Lasă să vorbim despre acest caz peste câţiva ani, nu e primul caz de acest fel – şi trebuie să ştii că uneori copii mai încearcă hainele părinţilor.
  Dacă ar fi după logica autorului – atunci toate fetele care se joacă fotbal vor fi lesbiene. Vezi şi singură că nu are sens

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: