„Drepturile omului?” – am obosit de această frază

6 Noi

Recent Uganda a respins presiunea internaţională a organizaţiilor homosexuale.
Ministrul de informatie si educatie al Ugandei Nsaba Buturo a afirmat: „Ei nu ai nici un drept pentru a veni să-mi spună „Valorile tale sunt rele , ale mele sunt bune”. „
Buturo s-a opus că proiectul de lege propus – care, printre altele, ar incrimina orice discuţie publică a homosexualităţii – şi îl consideră o încălcare a legii.
Suntem foarte obosiţio de această expresie” drepturile omului „afirmă ministrul, care consideră că de acestă expresie s-a abuzat de prea multe ori.
„Sex anal? Drepturile omului. Jaf? Drepturile omului. Tot felul de prostii? Drepturile omului” – a firmat exasperat ministrul.
Uganda nu doreşte să-şi compromită integritatea şi nici să-şi vândă sufletul pentru nişte avantaje economice.
Homosexualitatea – sau „cunoştinţe carnale împotriva ordonanţei naturii”, aşa cum este descrisă în legile ţării – este deja ilegală în Uganda şi poate fi pedepsită cu închisoare pe viaţă.

Anunțuri

10 răspunsuri to “„Drepturile omului?” – am obosit de această frază”

 1. dumros Noiembrie 6, 2009 la 22:00 #

  mda, clar cu drepturile omului.

 2. Alexandra Decembrie 8, 2009 la 13:01 #

  Mda, am ajuns să o aud și pe asta. Creștini care ridică în slăvi Uganda, unul dintre cele mai violente și abuzive state.

  Presupun că nu ai auzit niciodată de sacrificiile rituale din Uganda? Se omoară copii acolo. Așa, ritual, cu ocazia a diverse evenimente. Și nici de uciderea oamenilor care sînt suspectați de „vrăjitorie”, nu? Da, vorbesc de Uganda secolului al XXI-lea.

 3. Alexandru Curbet Decembrie 8, 2009 la 13:25 #

  Dragă Alexandra,
  atitudinea lor este lăudabilă. exact ca şi în China , când această ţară se opune presiunii imoralilor – face un lucru bun, deşi are şi ea restanţe în unele domenii.
  În loc să sprijinim orice acţiune ce apără familia şi moralitatea – ne amintim de problemele lor nerezolvate.
  Când strângeam semnături împotriva imoralilor din R.Moldova – se găseau careva care îmi reproşa că „pensiile sunt mici” sau „drumurile sunt rele” şi că statul are alte probleme mai improtante de rezolvat.
  Cred că e un punct negativist de vedere.

 4. Alexandra Decembrie 9, 2009 la 7:41 #

  Pensiile și drumurile sînt probleme care țin de economie și de transporturi.

  Totuși, tu apreciezi Uganda pentru ideea de respingere a drepturilor omului (cel puțin atîta timp cît este și homosexualitatea acoperită de această respingere). Eu încerc să-ți spun că „oboseala” în fața acestui concept duce la crime rituale. Printre altele.

  Să înțeleg că homofobia nu are limite. (?)

 5. Alexandru Curbet Decembrie 9, 2009 la 13:01 #

  A pemite homosexulitatea este o încălcare a drepturilor omului . Uganda este un exemplu de ţară care se opune imoralilor. Pentru acest lucru au toată aprecierea mea.
  Iar despre homofobie vă pot spune că este un cuvânt inventat de homosexuali cu scopul de a jigni pe cei ce nu sunt de acord cu ei
  http://maranatta.wordpress.com/2009/03/18/homofobie-adevar-sau-minciuna/

 6. Nicu Calcea Decembrie 22, 2009 la 19:30 #

  OK, luăm şi noi exemplul lor. Întotdeauna am visat să fiu într-o ţară ca Uganda. „Restanţele” alea sunt atât de mici că nu se observă. Mare brânză că că omoară copii, macăr au pus în afara legii homosexualitatea!

 7. AllGay Decembrie 23, 2009 la 22:21 #

  Draga Alexanru ma sperie lumea in care vrei sa traiesti si daca raiul tau arata asa eu nu vreau sa ajung acolo. Uganda este o tara plina de biserici neoprotestante in special penticostale, care totusi se indeparteaza mult de doctrina traditionala in numele dreptatii LUI Dumnezeu. Daca traiesti in Uganda si pamantul din jurul satului nu da roade, in sat exista un vrajitor sau o vrajitoare, de cele mai multe ori copii, care vor fi arsi pe rug de vii, fara a fi legati su asficsiati, cum facea umila inchizitie. Rucul e mai mult un foc pe care sunt pusi acesti copii. Acesteatipa si incearca sa se tarsca de acolo, dar sunt batuti cu batele si aruncati inapoi in foc.
  Daca asta e lumea in care vrei sa traiestu emigreaza in Uganda.

 8. Alexandru Curbet Decembrie 23, 2009 la 23:16 #

  pentru ana,
  nu am spus că vreau să trăiesc în Uganda. De ce interpretezi cuvintele mele. De fapt , articolul este o preluare de ştiri.
  Poate doreşti să menţionezi mai concret ce te sperie?

 9. AllGay Decembrie 27, 2009 la 21:50 #

  Ma sperie ca aclamezi o tara unde nu se respeca nici un drept fundamental al omului si unde religia a degenerat in crestinism in fanatism. O tara in care bisericile neo-protestante sponsorizeaza si filmeaza filme educative care te invata cum sa iti dai seama care copii din sat sunt vrajitori si cum sa ii arzi pe rug. Asta ma sperie, draga Alex. Ma sperie ideea ca exista oameni care vor aceleasi principii intr-o lume civilizata.

 10. Alexandru Curbet Decembrie 28, 2009 la 17:20 #

  Dragă ana, homosexualii sunt cei care discriminează .
  Şi fii atent că îmi răstălmăceşti cuvintele – am lăudat iniţiatva, dar nu am afirmat că aş dori să ard pe rug vrăjitoarele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: