Viorel Iuga din nou la Chişinău

Astăzi soseşte la Chişinău pastorul şi scriitorul mai multor cărţi despre familie, Viorel Iuga. Astăzi la ora 18:00 va susţine un seminar pentru toate vârstele în incinta Bisericii “Isus Salvatorul”, de pe strada Sfântul Ilie 41. Mâine va fi la Bălţi. Iar sâmbătă la ora 10:00 va participa la conferinţa lunară pe comunitate de tineret la “Isus Salvatorul”.

Tema Comferinţei de tineret este “Imperativele înaintea căsătorie”. Sunt invitaţi toţi doritorii, iar tinerii din alte biserici pot pregăti un număr festiv pentru a participa în program. Vino tu şi prietenii tăi să asculţi seminarul lui Viorel Iuga. La seminare toţi doritorii vor avea posibilitatea să îşi procure cărţi şi CD-uri cu materialele autorului.

Viorel Iuga este pastor a Bisericii “Speranţa” din Arad, România. A scris peste 20 de titluri pentru familişti, tineri, logodiţi şi alte categorii. Cele mai importante titluri puteţi să le comandaţi şi pe internet: “O căsnicie binecuvântată” este un curs pentru logodiţi. “Vitamine pentru familişti” sfaturi zilnice pentru căsătoriţi. “Visul familiei” un alt titlu de excepţie pentru tinerele familii şi multe altele.

Vino tu şi prietenii tăi, sâmbătă la ora 10:00!!!

sursa.Doiniţa Bejenarul