Curbet Alexandru

Octombrie 27, 2009

Obama, scenarist pentru Apocalipsa

Filed under: evenimete, evoluţie — Etichete: — Alexandru Curbet @ 17:29

Articol preluat de pe ziua.ro , în care Obama prezintă „priorităţile” poporului – în care bătrânii şi cei cu dezabilităţi sunt lăsaţi să moară în cazul unei pandemii. Oribil şi total inuman.
De fapt este o gândire evoluţionistă- cine va  fi următoarea categorie? MI se crează impresia că decide Hitler nu Obama.

– In urma decretului semnat de presedintele american, persoanele in varsta si cei care sufera de diverse handicapuri vor fi lasati sa moara * America a stabilitliste de prioritati pentru cei care trebuie salvati

Decretul liderului de la Casa Alba, Barack Obama, prin care se instituie starea de urgenta sanitara in SUA, va imparti cetatenii americani pe mai multe categorii, astfel incat batranii si cei cu dizabilitati nu vor primi ingrijire medicala in cazul contactarii gripei porcine. Pana in prezent, 46 de state americane au fost atinse de acest flagel iar milioane de pacienti au fost contaminati, inregistrandu-se circa 20.000 de spitalizari si cateva mii de decese. Dat fiind acest context critic, cotidianul american New York Times a facut o serie de dezvaluiri socante vizavi de pregatirile care se fac pentru a preintampina aceasta pandemie de gripa H1N1. Potrivit New York Times, decretul lui Obama va tria pacientii in patru categorii care vor fi sacrificate in cazul in care situatia va iesi de sub control. Prima va fi constituita din oamenii care se inscriu la categoria „Do Not Resuscitate”(a nu se resuscita -n.red.), asa cum sunt numiti cei care au dat dispozitie in testamentul lor biologic ca vor sa se sustraga oricarei folosiri perseverente a terapiei. In celelalte trei categorii vor intra varstnicii, pacientii cu dializa si cei cu patologii neurologice grave. In cazul acestora, daca situatia depaseste un prag critic, autoritatile sanitare vor putea „impiedica internarea in structuri spitalicesti, sau nega folosirea de aparate artificiale de respirat”, adauga New York Times, citand din documentul emis de catre Casa Alba. Unul dintre primele state care au decis alinierea la aceasta politica intocmita pe fondul pandemiei de gripa porcina este Utah. Autoritatile acestui stat au pus deja la punct un un tabel de parcurs precis. Acest tip de rationament si refuz al ingrijirilor va pleca in primul rand din azilurile pentru batranii care nu sunt autosuficienti, penitenciare si institutii pentru persoane cu dizabilitati, pana la extinderea acelorasi criterii la totalitatea populatiei.

Noua masura adoptata in SUA nu este privita cu ochi buni nici macar de presa europeana. „Este o logica darwiniana infricosatoare de selectie a celor mai puternici sau a celor mai adaptati la supravietuire”, comenta ieri cotidianul italian, La Repubblica. De asemenea, Mary Buckley-Davis, specialista in reanimare, cu peste 30 de ani experienta la activ, a denuntat public autoritatilor sanitare aceste reguli. Ea sustine ca statul New York a codificat aceste reguli extreme si declara ca acest document este unul discri­minatoriu. Critici dure „Triere, cu alte cuvinte <<subdivizare selectiva>>, este cuvantul-cheie care apare in acel document”, explica specialista de peste Ocean care mai avertizeaza asupra pericolului social. „Vor avea loc revolte pe strazile New York-ului de indata ce se va afla ca spitalele scot masca de respirat a unor pacienti. Nu exista nicio campanie de comunicare care sa poata determina acceptarea de catre familii a deciziei de incetare a ingrijirii pentru cei dragi lor”, a adaugat Buckley-Davis. Vaccinuri insuficiente In paralel, doctorul Anthony S. Fauci, citat de NY Times, sustine ca stocul de vaccinuri este foarte limitat si vor exista probleme mult mai mari decat era asteptat in legatura cu aprovizionarea cu acest vaccin. La inceputul lunii octombrie, autoritatile americane au anuntat ca numai 28 de milioane de doze de vaccin au fost produse, in ciuda promisiunilor facute de Guvernul SUA, care anuntase anterior ca 40 de milioane de astfel de doze vor fi fabricate si distribuite populatiei.

Anunțuri

4 comentarii »

 1. Da, nu e frumos deloc ce se pretinde a face, să ia apărarea imoralităţii şi să nu vrea să salveze oameni…

  Apreciază

  Comentariu de ghenadiana — Octombrie 27, 2009 @ 22:31

 2. Încă la inaugurarea sa ,preşedintele Obama a chemat un preot homosexual- sfidând bunul simţ. Acelea au fost doar începuturile, acum el a promis sprijinul unei organizaţii homosexuale , a legalizat avorturile pentru acele spitale care lucrau în afara ţării.
  Deşi cred că şi aceasta este doar începutul.

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Octombrie 28, 2009 @ 6:32

 3. Asta avea in vedere cind vorbea despre
  ‘CHANGE’…

  Apreciază

  Comentariu de Paul Sanduleac — Octombrie 28, 2009 @ 16:10

 4. Cred că asta…

  Apreciază

  Comentariu de Alexandru Curbet — Octombrie 31, 2009 @ 6:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: