Homosexual intenteaza proces pentru a dona sange.

Un homosexual canadian a dat in judecata autoritatile canadiene pentru ca nu l-au lasat sa doneze sange. Si asta cu toate ca a fost testat pozitiv pentru sifilis si gonoree. El pretinde ca i-au fost incalcate drepturile. Acum cativa ani, si homosexualii din Romania au vociferat pentru a fi lasati sa doneze sange, afirmand in mod mincinos ca Romania e singura tara care ii discrimineaza la donarea de sange (articol).
„Un homosexual care a dat în judecată serviciile canadiene de sănătate (CBS) pentru dreptul de a dona sânge, a fost depistat ca infectat cu sifilis şi gonoree, după ce a minţit în repetate rânduri în chestionarul privind activităţile sale sexuale.

CBS a iniţiat o acţiune împotriva lui Kyle Freeman, în vârstă de 36 de ani, pentru false afirmaţii, după ce au constatat că bărbatul minţise în chestionar şi că de fapt are sifilis. În replică, Freeman a dat şi el în judecată autorităţile medicale, pretinzând că îi sunt încălcate drepturile.

Potrivit propriei declaraţii, Freedman a minţit în chestionar pentru că ar fi fost pus pe “lista neagră” în viitor, pentru a nu mai dona sânge. “Odată ce află că am avut relaţii homosexuale, nu îmi mai dau voie să donez sânge”, declară el. “Mă pun pe lista neagră”.” (citeşte tot articolul)