Participă la concursul “Persecuţiile creştinilor din Moldova”

La data de 27 august s-a încheiat concursul “Istoria unei Biserici din Moldova” la care au fost prezentate 15 lucrări, respectiv cu istoria a 15 biserici. Prin acest mesaj vă invit să participaţi la un nou concurs în cadrul căruia sunt solicitate lucrări care prezintă istoria persecuţiilor creştinilor din Moldova. Condiţiile de participare la concurs sunt următoarele:

  1. Lucrarea trebuie să fie în limitele la 3000-4000 cuvinte şi să cuprindă istoria persecuţiile îndreptate împotriva unei biserici sau a unui credincios.
  2. Lucrarea să fie bine documentată (mărturii scrise, mărturii orale, poze, acte, etc.)
  3. Să nu fie doar o reproducere a altor lucrări fapt pentru care au fost descalificate 6 lucrări de la participarea în concursul precedent.
  4. Lucrările să fie plasate pe blogul personal al participantului sau să fie trimise la adresa de email vasile.filat[@]gmail.com până la data de 30 octombrie 2009.

Învingătorii la acest concurs vor primi următoarele premii:

  • Locul I – Biblia Internaţională de Studiu Inductiv
  • Locul II – Reportofon Olimpus
  • Locul III – Flash Memory Card cu capacitatea de 8 GB

Îndemn pe toţi cei care doresc să participe la acest concurs să se intereseze cu privire la creştinii din localitatea lor care au fost persecutaţi pe motiv de credinţă. Şi înainte de ocupaşia sovietică, dar mai ales sub această ocupaşie, mulşi creltini şi multe biserici au fost supuşi persecuţiilor. Prin aceste lucrări doresc să reproducem cele întâmplate ca să nu dăm uitării nimic şi să învăţăm a sta tari în credinţă.

preluat de pe: moldovacrestina.net