Anunţ – Se începe Sesiunea de studiu Biblic Inductiv Homiletica

2297189649_0aa27c01c6 Din data de 2-15 Septrembrie, în cadrul Institutului Internaţional de Studii Biblice Inductive, se va organiza sesiunea “Homiletica”. Toţi studenţii vor  învăţa principii de alcătuire a unei predici şi Epistola lui Iacov, în baza căreia vor alcătui predicile lor. Sesiunea va avea loc în incinta Bisericii „Golgota” de pe strada Ialoveni 2.  Pentru informaţii suplimentare contactaţine  la telefonul 069899918 sau scrieţi la e-mail.

Institutul de Studii Biblice Inductive din Moldova şi-a început activitatea în anul 1997 cu primul grup cu studiere în limba română care număra 16 studenţi. După ce am trecut pregătire la primul curs (Evanghelia după Ioan) studenţii au plecat în localităţile şi bisericile lor unde au format grupe şi au predat altora acelaşi curs. Astfel, la a doua sesiunea au venit împreună cu ei alţi 37 de studenţi care au format al doilea grup şi până în prezent, au trecut pregătire în cadrul acestui institut peste 1300 de conducători şi învăţători ai Bibliei care acum slujesc în lucrarea Evangheliei ca şi misionari, păstori, diaconi, învăţători ai Bibliei, capelani, antrenori de sport, profesori în şcolile publice, organizatori şi conducători de tabere, etc. Cei mai mulţi activează in Moldova dar un mare număr fac misiune în diferite ţări din Europa, Asia, Africa şi America.

Studiile sunt concepute pentru 3 ani cu 3 sesiuni intensive de 2 săptămâni, de 3 ori pe an, la fiecare 4 luni. În decursul acestor trei ani studenţii  învăţa următoarele disciplini: Evanghelizare şi Ucenicie, Plantare de Biserici, Consiliere Spirituală, Homiletica, Istoria Poporului Israel, Cresterea Bisericii, Planificarea timpului, Doctrinile Bibliei, Cum să abordezi un subiect dificil în Biblie?.

În cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova, accentul este pus pe partea practică pentru că vrem să ajutăm pe fiecare student să înveţe a studia profund Cuvântul lui Dumnezeu ca să-l poată apoi împărţi drept altora şi să poată face ucenici ai Domnului Isus.

Pentru admitere la studii fiecare doritor trebuie să prezinte o recomandare din partea pastorului sau a preotului bisericii pe care o frecventează, sau din partea conducătorului misiunii în cadrul căreia activează. În baza acestei recomandară şi în dependenţă de rezultatele finale după prima sesiune studentul va fi admis sau nu la studii în cadrul Institutului.

Dumenzeu să vă binecuvînteze şi vă aşteptăm cu drag la sesiune!

preluat de pe fiibiruitor.wordpress.com