Alianţa Verde afirmă că poporul a cam uitat de Dumnezeu

Iată o secvenţă dintr-un articol de pe site-ul „Jurnal de Chişinău” :
„Potrivit liderului „Alianţei Verde”, agresivitatea este tolerată şi de faptul că „oamenii au cam uitat de Dumnezeu”, iar formaţiunile politice arată încă o dată că nu au reuşit să se aşeze la masa de tratative pentru a rezolva problemele societăţii. Liderul partidului ecologist sp une că dacă formaţiunea pe care o reprezintă va ajunge în legislativ, vor propune un proiect de lege prin care se va introduce religia ca obiect de studiu în şcoală. …
În opinia acestuia, R. Moldova se află în dezastru spiritual prin necunoaşterea originilor şi a culturii naţionale. „Suntem în aceeaşi cultură cu românii şi trebuie să optăm pentru integrarea europenă prin România. Astfel, trebuie să dăm prioritate culturii şi limbii naţionale”, a explicat Prohniţchi.”

Faptul că vrea să introducă religia în şcoli e o acţiune binevenită, căci şcoala şi cultura sunt legate strâns de credinţa creştină , doar că liderul acestui partid a afirmat că dacă va ajunge la putere va da mână liberă homosexualilor. Sunt două afirmaţii care se bat cap în cap şi care nu vor putea implimentate concomitent deoarece se vor anula una pe alta: dacă se aprobă Proiectul de Lege Nedescriminare atunci creştinii în loc de lecţii de religie vor avea lecţii de toleranţă a homosexualilor (cursuri care sunt obligatorii în Marea Britanie şi SUA- ţări care au acceptat acest proiect de lege).

Reclame