Faptul că Dumnezeu nu pedepseşte homosexualii imediat înseamnă că Dumnezeu nu există ?

La unul din articole mi-a fost postat un comentariu – iată o parte din el :

Din nou Noua dreapta Alex?
Eu la asta ma refeream ca ar trebui sa-ti fie rusine, ca le popularizezi intentiile legionare.
Bine poate ii sustii (ceea ce nu m-ar mira considerand vastitatea subiectului pe care il are homofobia (haha!) pe blogul tau.
Totusi, sper ca privind acolo in doctrina ta crestina vezi ca zicea jesus ca trebuie sa accepti pe fiecare asa cum e.
D-aia e considerat mantuitorul lumii nu doar al evreilor ce nu l-au recunoscut. D-aia propovaduieste pentru ajutorarea strainilor and all that jazz.
Singurele referiri pe care le stiu din VT despre homosexuali sunt cele in care spune sa fie omorati cu pietre (cam orice merita omorat cu pietre atunci si sunt sigur ca ti-ar conveni sa faci asta) sau ca e o uraciune.
Iar sa spui ca dumnezeu zice ca nu accepta homosexualii e o aberatie enorma:
1. dumnezeu e atotstiutor
2. fiind atotstiutor e normal ca a stiut ca vor exista homosexuali
3. fiind o fiinta dotata cu inteligenta superioara stia si la ce se va ajunge in lupta homosexualilor pentru normallitate si acceptare (inclusiv uciderea lor doar pe motivul orientarii sexuale)
4. dar a preferat sa nu faca nimic.
De ce? Pentru ca nu exista.
Dar separat de asta, iti recomand filmul Milk. Poate iti mai trece homofobia
.”

Homofobia este un termen care pretinde o boală .
Aceasta este dorinţa homosexualilor (şi a celor care sunt de acord cu stilul lor de viaţă ) – ca cei ce nu acceptă homosexualitatea să pară anormali . Adica – nu homosexualii sunt problema – ci persoanele care nu le acceptă . Vreau să amintesc că termenul homofobie a fost inventat tot de activiştii homosexuali şi are înţelesul de „frica de homosexuali ” pe când eu doar nu sunt de acord cu stilul lor de viaţă şi consider că ceea ce fac ei este un lucru scârbos .

„…tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scîrboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. (Romani 1:27)

Nu am găsit nici o referire la faptul că Isus a îndemnat să accept pe toţi aşa cum sunt .

Dimpotrivă – Domnul Isus a menţionat că cei care sunt ai lui Dumnezeu ,cei care L-au acceptat pe Isus în inima lor ,nu trebuie să ia parte la lucrurile rele ale lumii acestea :

Dar acum, Eu vin la Tine; şi spun aceste lucruri, pe cînd sînt încă în lume, pentruca să aibă în ei bucuria Mea deplină. Le-am dat Cuvîntul Tău; şi lumea i-a urît, pentrucă ei nu sînt din lume, dupăcum Eu nu sînt din lume. Nu Te rog să-i iei din lume, ci să-i păzeşti de cel rău. Ei nu sînt din lume, dupăcum nici Eu nu sînt din lume. Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvîntul Tău este adevărul. Cum M’ai trimes Tu pe Mine în lume, aşa i-am trimes şi Eu pe ei în lume.” (Ioan 16:13-18)

Unul din motivele pentru care cei ce trăiesc în felul lumii acestea nu acceptă creştinii şi nici principiile lui Dumnezeu este că ei nu au aceleaşi aspiraţii şi dorinţe . Căci lumea , adica cei care nu-L cunosc încă pe Dumnezeu se conduc după alte principii :

Căci tot ce este în lume: pofta firii pămînteşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este dela Tatăl, ci din lume. Şi lumea şi pofta ei trece; dar cine face voia lui Dumnezeu, rămîne în veac.”(1 Ioan 2:16-17)

Însă să nu înţeleagă cititorul că Dumnezeu are doar aleşii Săi şi doreşte răul pentru cei care încă nu-L cunosc cu adevărat şi nu ascultă de Dumnezeu . Dumnezeu doreşte pocăinţa păcătosului şi salvarea lui , El doreşte ca toţi oamenii să ajungă în Împărăţia cerurilor :

Domnul nu întîrzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi, şi doreşte ca nici unul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă.” (2 Petru 3:9)

Este o aberaţie să afirmi că Dumnezeu nu există .

În cele enumerate de autorul comentariului se poate deduce şi alte concluzii , ca de exemplu :

– Dumnezeu doreşte ca toţi homosexualii ,ateii să vină la pocăinţă .

dragostea lui Dumnezeu nu se include în tiparele oamenilor . Dumnezeu este dragoste .

Iar în concluzie pot spune că „Multe căi i se par bune omului, dar la urmă duc la moarte.” (Proverbe 16:25)

Doar Isus este – calea, adevărul şi viaţa . Adevărata cale care duce la Dumnezeu .

#biblia, #dragoste, #dumnezeu, #homosexualitate, #imoralitate, #isus, #nedescriminare