Homosexaulitatea discriminează heterosexualitatea – cazul României

În prima partea am prezentat cazul Marii Britanii iar în acest articol voi prezenta cazul României .

Evoluţia lucrurilor în România de doar trei ani este :

În 2006 reprezentanţii Forumului Creştin „Noua Dreaptă ” a solicitat Judecătoriei să suspendeze autorizaţia emisă de primărie pentru marşul homosexualilor , dar fără succes . În acel an manifestanţii au fost alungaţi cu pietre şi petarde .

În 2007 , având experienţa anului trecut , s-au sporit numărul forţelor de ordine , astfel numărul jandarmilor era de patru ori mai mare decât numărul homosexualilor .

În 2008 a fost un coridor de jandarmi care proteja homosexualii . Şi doar patru persoane (numite de homosexuali „răzvrătiţi ”) au fost amendaţi pentru că nu au vrut să se legitimeze . Interesant cine sunt cei răzvrătiţi , cetăţenii indignaţi sau cei care în mod evident merg împotriva la o societate întreagă ??

Exemplul României este unul destul de vorbitor – imoralii au dorit să facă paradă indiferent de opinia majorităţii populaţiei (pe care spuneau că o respectă ). Ei prezintă atitudinea populaţiei ca şi discriminare la adresa lor . Au insistat mult să facă aceste parade , la fel cum se încearcă şi în Moldova. În acest an organizaţia homosexualilor din Moldova au mers la un „compromis ” afirmând că vor ieşi în hainele lor de zi cu zi şi vor merge paşnic timp de 30-40 minute .

La moment homosexualii sunt apăraţi de Agenţia pentru Drepturile Fundamentale din UE . Această agenţie a efectuat un raport privind toleranţa şi România a fost clasată pe ultimul loc, fiind cea mai intolerantă ţară. Prin intermediul acestui raport ei doresc să prezinte România ca pe o ţară cu mari restanţe la aderarea la UE.
România a fost prezentă într-un contrast cu alte ţări binevăzute în UE : „numai 11% ” din români sunt dispuşi să accepte căsătoriile gay pe când cele mai tolerante ţări sunt : Olanda -82%, Suedia – 71%”. Astfel România este comparată cu ţările înalt dezvoltate şi indirect este sugerat faptul că are mult de recuperat ca să fie în rând cu celelate ţări . Un alt contrast este faţă de acceptarea unui vecin homosexual : în Olanda ar accepta 96% din populaţie , pe când în România- doar 36%

Cifrele deja sunt îngrijorătoare : 11% sunt de acord cu căsătoria homosexualilor ,iar 36% nu ar avea probleme să-i aibă vecini . Ceea ce nu se spune este faptul că homosexualii au fost denumiţi de către specilistul în problema homosexualităţii Paul Cameron „vânători de copii”. Mai mult de 30% dintre homosexuali au recunoscut că au avut relaţii sexuale cu minori .

În ziarele din România , homosexualii au numit conceptul de familie dintre bărbat şi femeie cu „iz de secolul XIX” , adica demodat : „ În textul Codului Civil definiţia (familiei) este cu iz de secolul XIX , ea trebuie redefinită după realităţile secolului XXI ”.

Paradoxul face ca aceleaşi persoane de orientare homosexuală să ceară oficierea cununiilor religioase . De ce este paradox ? Deoarece ei doresc ca orice document care discriminează (inclusiv Biblia) să fie considerat nul şi afirmă că „libertatea religioasă nu ar trebui niciodată să fie motiv pentru defăimarea unor categorii de oameni ” . Ei cer cununia în faţa lui Dumnezeu fără ca să se socoată cu El ! Ei doresc să aibă binecuvântarea lui Dumnezeu, dar tocmai Dumnezeu afirmă că sodomia (homosexualitatea ) este păcat .

Folosesc mult termenul de homofobie . Acest cuvânt este repetat des şi ca ofensă la adresa celor care nu-i acceptă . Aşa termen este inventat tot de homosexuali şi presupune teama iraţională de homosexuali” .„Se pare că în ultimii douăzeci de ani, termenul homofobie a fost generalizat pentru a descrie orice atitudine, concepţie sau atitudine negativă faţă de homosexuali(Haaga, 1991; Fyfe, 1983).

„Prin homofobie, promotorii homosexualităţii au reuşit să scoată homosexualitatea din lista bolilor psihice, dar i-au acuzat că sunt bolnavi cei ce nu sunt de acord cu homosexualitatea.”

Aceasta le dă posibilitatea promotorilor homosexualităţii în ţările ce au adoptat legea nedescriminare să pedepsească orice persoană ce îşi arată nemulţumirea faţă de homosexuali. Poţi fi pedepsit pentru că te-ai uitat la un homosexual în aşa fel că lui nu i-a plăcut. Adică, ca să nu-i discrimineze pe homosexuali, i-au discriminat pe heterosexuali! Pentru că nu ai dreptul să-ţi expui părerea ta despre homosexualitate, vei fi acuzat de homofobie. Nu ai dreptul să îţi expui priorităţile tale, în Cine crezi, adică nu ai dreptul să spui că eşti creştin , vei fi acuzat de homofobie. Nu ai dreptul să înveţi copiii modul normal de viaţă , vei fi acuzat de homofobie. Iar homosexualilor li se deschide libertatea în toate: ei au dreptul să spună cine sunt, ce fac, de ce fac, să înveţe pe alţii cum să facă. Au dreptul să înveţe chiar şi copiii noştri la şcoală sau grădiniţă.

„ Nediscriminarea homosexualilor, aduce ca rezultat discriminarea heterosexualilor!” (poziţia organizaţiei Salvare pentru homosexuali )