Există extratereştri ?

Ideea existenţei extratereştrilor am discutat-o parţial în unele articole , precum „Trei argumente împotriva OZN-urilor” . Dar mai îmi voi prezenta gândurile în aceste articol .

Extratereştrii sunt un produs al evoluţiei .

Ca să crezi în extratereştri trebuie să accepţi că pe alte planete există viaţă . Ca să poţi afirma că pe alte planete există viaţă trebuie să accepţi una din două variante:

– viaţa pe acele planete a apărut din nimic , prin evoluţie .

– Dumnezeu a creat viaţa pe acet pământ şi apoi a abandonat şi a plecat să creeze alte lumi .

Ambele variante sunt nefondate . Să încept cu prima : ca să pot accepta că viaţa pe alte planete a apărut trebuie să demonstrez că viaţa a apărut prin evoluţie pe acest pământ . Dacă demonstrez că noi suntem un produs al evoluţiei atunci pot accepta cu inima împăcată că şi pe alte planete s-a întâmplat aceeaşi evoluţie . Dar în articolul „Imposibilitatea dovedirii ştiinţifice a originilor ” am prezentat că demonstrarea evoluţiei este imposibilă .

Apoi am prezentat că pe planetele din Sistemul nostru Solar nu putea exista viaţă : nici pe Mercur , nici pe Venus , nici pe planetele gigantice .

Faptul că pe planetea Pământ există viaţă nu trebuie privită ca un suma unor factori benefici apariţiei vieţii din nimic ci ca un rezultat a dorinţei lui Dumnezeu !

A doua idee nu este biblică :

Dar Isus le-a răspuns: ,,Tatăl Meu lucrează pînă acum; şi Eu de asemenea lucrez.”(Ioan 5:17 )

Extratereştri nu pot veni pe Pământ doar ca să se ascundă !

Nu-mi închipui cum nişte extratereştri să vină până la pământ timp de sute de ani ca să se ascundă de oameni?! De unde atâta combustibil , hrană ? Ori ei (extratereştri) trăiesc mai mult ca oamenii? Cum de ne-au găsit ? Au străbătut spaţiu mii de ani până au dat de o civilizaţie ?

Dacă vin de departe, atunci se vor face cunoscuţi ori prin acţiuni paşnice ori prin prea paşnice .

Ei , se pare , că vin de departe şi se mai ascund de oameni .

Toate aceste întrebări pentru mine nu prea fac sens .

Extratereştri sunt un produs al imaginaţiei umane.

Spun acest lucru pentru că extratereştri au fost văzuţi după ce s-a acceptat teoria evoluţie , înainte tot erau astronomi dar nici urmă de OZN nu s-a depistat .

Având în vedere tot ce s-a scris mai sus , nu văd cum altfel să apară extratereştri .

Ei sunt prezentaţi diferit :mici , mari , verzi , cu două degete , cu capul mare , etc.

Dar nimeni nu –şi pune întrebarea : cum au construit ei navele lor cosmice ?Dacă sunt aşa cum sunt ? Aici le vine omenirea în ajutor şi presupune că extratereştri au capacităţi paranormale .

Biblia nu vorbeşte despre nici un extraterestru .

În carte Genesei este scris :

Adam a pus nevestei sale numele Eva: căci ea a fost mama tuturor celor vii.”(Genesa 3:20)

Deci toţi cei vii se trag din prima femeie – Eva .

Aici mi-am prezentat punctul de vedere referitor la extratereştri . Dacă mai aveţi ceva de spus , vă invit să postaţi un comentariu .