Petiţie on-line împotriva legii nedescriminare

Acum poţi să semnezi petiţia on-line împotriva Proiectului Nedescriminare .

Înainte de a semna trebuie să ştii că pe data de 8 iulie , la Ministerul Justiţiei va fi consultată societatea civilă . Aceştia sunt ultimii paşi pentru a propune acest proiect de lege parlamentului . Dacă parlamentul va accepta acest proiect se vor întâmpla următoarele :

1 Homosexualii şi lesbienele vor putea să se căsătorească .

2 Dacă un astfel de cuplu vine la un preot pentru ca el să-i cunune , şi vor fi refuzaţi din motiv că ei sunt homosexuali – acest preot va fi dat în judecată (se va alege fie cu o amendă fie cu puşcărie, asemenea preotului din Suedia). Atunci acei preoţi care se conduc după Sfintele Scripturi ori vor face puşcărie ori îşi vor lăsa posturile .

3 Ei vor proiecta manuale pentru a informa copii – la grădiniţe , şcoli , universităţi ,că a fi homo e normal . Şi aceşti tineri vor fi informaţi fie la vârsta când nu au discernământ , fie când abia îşi cristalizează principiile pentru viaţă . Generaţiile care vor urma nu vor avea probleme în a accepta orice fel de perversiuene sau mod de viaţă obscen .

4 Orice document care conţine în el pricipii discriminatorii va fi considerat nul . Aici intră şi Biblia , deoarece este scris :

Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urîciune.” (Levitic 18:22)

Iar aceste fapte Biblia le numeşte vrednice de pedeapsa cu moartea .

Dacă doreşti ca societatea în care trăim să fie una sănătoasă ,semnează petiţia on-line . Nu fi indiferent căci ceea ce se poate întâmpla este un rău mare şi distructiv . Iar consecinţele le vom plăti mulţi ani .

#nedescriminare