Cum este privită căsătoria

Aceste zile am aflat de un părinte care doreşte mult să sărbătorească majoratul fetei sale . Cu această ocazie a cumpărat vin din anul 2000 , deoarece şi fiică-sa este născută în acest an . Iar la majorat vor servi un vin de 18 ani .

La întrebarea „De ce nu la nunta fetei ?” a răspuns că în ziua de azi nimeni nu mai face nuntă .

Ce este căsătoria pentru tinerii din ziua de azi ?

Mi se crează impresia că generaţiile de azi refuză categoric să accepte orice de la generaţiile mai în vârstă . Vor să-şi creeze o lume a lor , pe care doar ei o înţeleg .

Unii nu doresc să se căsătorească , alţii doresc să permită homosexualilor să se căsătorească … nu mai înţeleg nimic .

Cu regret observ că părinţii acestor tineri se resemnează . Aud tot mai des : „Tinerii din ziua de azi sunt / gândesc diferit decât noi” .

Căsătoria a fost instituită de către Dumnezeu , chiar când a creat primul bărbat şi prima femeie :

Deaceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevasta sa, şi se vor face un singur trup.(Genesa 2:24)

Două jumătăţi – vor face un singur trup . Nu înţeleg de ce persoanele imorale (homosexuale) folosesc acest teremn de căsătorie – deoarece el este folosit doar în cazul unui bărbat şi o femeie. Aşa cum nu poţi să ai doi pantofi pentru piciorul drept , tot aşa nu se pot căsători doi bărbaţi sau două femei .

Căsătoria este instituită de către Dumnezeu , în care orice om să poată creşte , mai ţineţi minte „Creşte-ţi şi înmulţiţi-vă.” ? Este vorba de familie . Dumnezeu ştie că un copil creşte sănătos mintal şi fizic într-o familie .

Şi încă un lucru , doar în căsătorie Dumnezeu a permis să fie împlinite relaţiile intime . Acest lucru este considerata normal .

De unde se poate vedea ? Din simplu fapt că este condamnată orice relaţie intimă în afara legământului de căsătorie , înainte de căsătorie sau în timpul căsătoriei .

Deci căsătoria este un lucru important .
Dar se pare că unii doresc să-i scadă din importanţă şi să spună că dragostea este suficientă . Dacă se iubesc cu adevărat – vor putea să trăiască şi fără ştampilă în paşaport .

Vreau să îndemn pe toate fetele să nu se lege cu un băiat care nu doreşte să se căsătorească cu ele . Din simplu motiv că un bărbat trebuie să ştie să ia hotărâri importante în viaţă , iar căsătoria este un lucru foarte important; şi să răspundă de consecinţele care vor fi , indiferent că sunt bune sau nu . Dar dacă evită să se căsătorească – presupun că îi place ideea că se foloseşte de fată cât doreşte el .

Vreau să îndemn pe toţi băieţii să nu se lege cu fete care doresc să evite căsătoria . Să ştiţi că ele pur şi simpu nu acceptă nici un fel de răspundere . O astfel de fată când va da de probleme în relaţie – va rupe relaţia . Halal cuplu se va mai primi .

Biblia spune :

Dar dacă nu se pot înfrîna, să se căsătorească; pentrucă este mai bine să se căsătorească decît să ardă.” (1 Corinteni 7:9 )

Ce fel de viaţă duci tu ?

Cum priveşti tu căsătoria?