Arnold Schwarzenegger, un guvernator pentru imoralitate

Pe data de 1 noiembrie 2007, guvernatorul statului California, Arnold Schwazenegger, a semnat patru proiecte de lege care vor avea un efect teribil asupra moralităţii şi spiritualităţii SUA. Primele două proiecte – Bill SB777 şi AB 394 – vor obliga şcolile publice din statul California de a se preda într-un context al “culturii homosexuale”. Spre exemplu Bill SB777, care deja a fost semnat, şi va intra în vigoare la 1 ianuarie 2008, prevede de a schimba obligatoriu:

  • Cărţile şi manualele, care spun ceva despre căsătorie, ca şi o unire doar între un bărbat şi o femeie;
  • Cărţile şi manualele, care afirmă, că oamenii au sex masculin sau femenin, ci nu ceva de mijloc;
  • Cărţile şi manualele, în care nu se aminteşte despre oamenii care îşi schimbă genul, bisexuali sau homosexuali, în trăirea lor;
  • Învăţatura sexuală, care nu învaţă despre injectări hormonale şi schimbarea sexului;
  • Regele şi Regina balului de absolvire, care pînă la semnarea acestui document erau doar un băiat şi o fată;
  • Viceurile pentru băieţi şi fete (băiatul care se simte fată, va avea dreptul să folosească viceul şi camera pentru schimbul de haine pentru fete, şi invers);

Aceste legi noi au efect asupra copiilor de la grădiniţă de la vîrsta de 5 ani pînă în clasa a 12.

Guvernarea democrată şi guvernatorul Arnold Schwarzenegger prin această decizie vor întreprinte o daună şi o stricăciune morală printre copii chiar de la vîrsta de 5 ani şi pînă la formarea personalităţii lor. Este o decizie, pe de-a dreptul diabolică fără precedent şi fără proporţii.

Avînd în vedere că deja aceste legi au trecut toată procedura de aprobare pentru a intra în vigoare chiar de la 1 ianuarie 2008, cei care mai sunt creştin cu adevărat au rămas într-o dilemă fără precedent. Este prea tîrziu pentru ei pentru a opri efectele acestor legi diabolice. Potrivit unor opinii a creştinilor din California, unica soluţie pentru a salva copii lor de acest pericol al stricăciunii morale, este de a retrage cît mai curînd copii lor din şcolile publice şi de ai transfera la şcolii private care-i va costa 50$ pe zi. Este foarte scump, de aceea o soluţie mai optimă ar fi, potrivit acestor opinii, de a face scolarizarea la domiciliu, sau de a crea un cerc şcolar la mai multe domicilii din apropiere. Aceasta nu este altceva decît o plată deoarece creştinii din California sau trezit prea tîrziu, şi unica soluţie pentru copii lor este de a plăti un preţ financiar şi moral enorm de mare, pentru ca au stat indiferenţi cînd era posibil de făcut ceva.

Noi, creştinii din Republica Moldova, mai avem încă mari şanse de a nu permite asemenea legi diabolice în ţara noastră, şi să plătim aşa de scump cum vor plăti creştinii din California. Ştim cu toţii cum aceşti oameni imorali de tot, prin organizaţia Genderdoc-M, încearcă prin toate metodele să se aprobe o lege a antidiscriminării care să dea nişte facilităţi şi privelegii foarte mari în dauna celor care promevează moralitatea şi familia.

Deci, să nu stăm indiferenţi faţă de ţara noastră şi legile care se aprobă pe acest teritoriu, ca să nu plătim şi noi aşa de scump, cum plătesc acei creştini care îl au ca guvernator pe acela pe care cîndva l-au agreat, Arnold Schwarzenegger.

Autor : Igor Prisac

www.prisac.wordpress.com