Argumentele Lunii

Deoarece mulţi folosesc Luna doar pentru a arăta ca ea influienţează asupra noastră : asupra dispoziţiei , afacerilor , relaţiilor ş.a. aş dori să aduc trei argumente ale Lunii , care vorbeşte despre un singur lucru– că Pământul nu are milioane de ani ci doar cateva mii de ani . Ca suport am folosit argumentele aduse de Kent Hovind .

1 Praful de pe Lună.
In vidul din cosmos există praf cosmic . Acest praf cosmic apare , de obicei , la interacţiunea cometelor cu vântul solar .
Inainte ca omul să aselenizeze , oamenii de ştiinţă care credeau în evoluţie , presupuneau că pe suprafaţa Lunii există cel puţin câţiva metri de praf cosmic . Dar pe Lună este mai puţin de 1 cm de praf !! Oare aceasta nu contravine unei varste inaintate ? Evoluţioniştii singuri se contrazic în argumentele lor . Ei acceptă că Luna are aceeaşi vârstă ca şi Pământul , şi mai acceptă că pe Lună există 1 cm de praf . Chiar şi argumentul care spune că într-un milion de ani pe Lună se depune 6 cm de praf , vin în sprijinul creaţiei . În 4,6 miliarde de ani s-ar depune 275 m de praf cosmic!! Unde este acest praf ?

2. Distanţa dintre Lună şi Pământ se măreşte .
Astronomii au observat că Luna se depărtează încet de la Pământ , cu aproximativ 2 cm/an. Dacă universul are miliarde de ani , putem să urmărim unde a fost Luna 4,6 miliarde de ani în urmă . Prin nişte calcule simple am calculat distanţa de acum 4,5 miliarde de ani , şi ea s-a depărtat cu 90.000km . Deci , atunci Luna se afla la distanţa de 294.000km . La distanţa aceasta mareele se măresc aşa de mult că spală uscatul de câteva ori pe zi . In aşa condiţii este imposibil să se formeze viaţa pe Pământ .

3. Nu toţi sateliţii naturali ai Sistemului Solar se rotesc în aceeaşi direcţie .
In fizică există fenomenul de inerţie unghiulară .Acest fenomen apare la rotirea unui corp (de exeplu un disc) . Dacă plasăm nişte corpuri pe disc şi rotim destul de repede – datorită forţei centrifuge ,ele vor fi aruncate de pe disc şi după cădere vor avea aceeaşi direcţie de rotaţie ca şi discul .
Dacă Universul ar apărea în urma unei mari explozii (de tip Big Bang ) şi ar începe să se rotească , toate corpurile s-ar roti în aceeaşi direcţie . Dacă toate corpurile cereşti se rotesc în aceeaşi direcţie – atunci pot presupune că ar fi posibilă o mare explozie .Insă nu toţi sateliţii planetelor din Sistemul Solar se rotesc intr-o direcţie , şase din sateliţi au mişcare opusă ; la fel şi două planete :Uranus şi Venus . Deci ipoteza că Universul ar apărea dintr-o explozie – este falsă şi nu are nici un suport ştiinţific .
Eu cred că Pământul are are o vârstă tânără , care nu ajunge nici la 100.000 de ani , şi că totul din acest univers a fost creat de Dumnezeu în şase zile . Uitaţi-vă atent la tot ce ne înconjoară – toată creaţia ne vorbeşte de un Creator .
Prin aceste argumente vreau să încep o serie de articole care demonstrează o vârstă tânără a Pământului şi a Creatorului care l-a creat .

#creatie, #univers